Termék részletek


Düh és Frusztráció (Anger & Frustration) Bailey virágeszenciakeverék 10ml. SÉRÜLT CIMKE

Düh és Frusztráció (Anger & Frustration) Bailey virágeszenciakeverék 10ml. SÉRÜLT CIMKE

Tűz energiáink kiegyensúlyozására és rögzítésére, amelyek segítségével életünket saját irányításunk alá vehetjük. lejárat: 2030
Ár/ml.:
349 Ft/ml.
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2021.01.25   Vége: 2021.12.31
db Kosárba
 • Mindannyiunknak szüksége van energiára. Ha túl sok energia jut érvényességre, dühössé válunk, ha pedig túl kevés, eredménytelenné. Energiáinkat egyensúlyban kell tartanunk. Ez az összetétel hozzásegít ahhoz, hogy ezt számos úton érjük el.

  Összetevők:

  Tűztövis: A Tűztövis ebben az esetben rögzíti energiáinkat, hogy világosan tudjuk kifejezni magunkat, és ha szükségelt, erőteljesen, túlreagálás nélkül.
  Közönséges Magyal (Ilex aquifolium): A frusztrációra. Ha frusztráltak vagyunk, akkor a dühünk befelé fordul és védekezésképpen szúróssá válunk. A Magyal segít megvédeni bennünket attól, hogy ne essünk könnyen ebbe a csapdába, s hogy elkerüljük a túlreagálást.
  Mezei pipacs (Papaver rhoeas): A Mezei pipacs képessé tesz bennünket energiatartalékaink felépítésére. Némely ember annyira tart a düh esetleges romboló erejétől, hogy attól rettegve, hogy az a felszínre törhet életét fél-erővel éli. A Mezei pipacs segíti energiaszintünket ellenőrizhető módra hozni. Összefoglalóan, ez az eszencia felbátorít bennünket arra, hogy életünket sokkal teljesebben éljük, hogy sokkal képesebbek legyünk ellenőrizni érzelmi reakcióinkat azoknál a helyzeteknél, ahol találkozunk velük.

 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  EC-BF-0041
  Státusz
  raktáron    
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés