Termék részletek


Élelmiszer-adalékanyag B tesztkészlet

Élelmiszer-adalékanyag B tesztkészlet

A koffein, laktóz, szorbit, pektin, vanillin, titán-dioxid, guargumi, akácgumi, xantángumi stb. energiamintázata. Használható energiagyógyászok, valamint BICOM, kineziológia és más kiegészítő egészségügyi szakemberek számára.

25 fiola.
12 390 Ft
Akció: 9 910 Ft
Kezdete: 2022.04.07   A készlet erejéig!
db Kosárba
  • FEB 32 Koffein
    Üdítőitalok, sportitalok, tea, kávé, kóla italok, fájdalomcsillapítók, tonikok.

    FEB 33 Dimetil-dikarbonát
    üdítőitalok.

    FEB 34 Laktóz
    Tehéntej, kecsketej, juhtej, csomagolt szósz, csokoládé, savlekötő készítmények.
    Minden állat tejében; néhány ember laktózérzékeny.

    FEB 35 Vanillin
    Ízesítő csokoládéban, süteményekben, desszertekben, joghurtban, parfümben. Koniferil-alkoholból.

    FEB 36
    Fapárlat Füstös ízt adó aroma.

    FEB 37 E100 / Kurkumin
    Színe fagylaltban, édességben, margarinban használatos.
    Kurkumából metanol, hexán és aceton felhasználásával.

    FEB 38 E171 / Titán-dioxid
    Édességben, fogkrémben, fényvédőben, táplálék-kiegészítő zselatin kapszulában, rúzsban, alapozóban, szempillaspirálban, festékpigmentben, nyomdafestékben, papír- és műanyag töltőanyagban található szín.

    FEB 39 E222 / Nátrium-hidrogén-szulfit / Nátrium-hidrogén-szulfit
    Tartósítószer instant burgonyában stb.

    FEB 40 E250 / Nátrium-nitrit
    Tartósítószer a húskonzervekben.
    Szintén színezékek és korróziógátlók az iparban.

    FEB 41 E260 / Ecetsav
    Savanyúságot szabályozó anyag található chutney-ban, süteményekben, köhögés elleni tinktúrákban, reumás kenőcsökben, fertőtlenítő bőrfelületekben, szemölcsökben és kukoricakenőcsökben, valamint szilikon tömítőanyagokból származó gőzökben.
    Természetesen előfordul a növényi és állati szövetekben, és részt vesz a zsírsav- és szénhidrát-anyagcserében.

    FEB 42 E270 / Tejsav
    savanyító: húskivonatokban, pácolt hagymában, margarinban, sajtban és hagymatekercsben, arctisztító krémben, tonizáló krémben, szemgélben, samponban, borotválkozás előtti krémben, hüvelymosókban, szemölcsök kezelésében, sportitalokban, kémiai köztes termékben , textilkikészítésben és bőrcserzésben, kenyéradalék gyártása.
    Természetes módon előfordul az izmokban a fizikai megterhelés időszakában.

    FEB 43 E300 / Aszkorbinsav / C-vitamin
    Az instant burgonyában, üdítőitalokban, mustárban, kenyérben található antioxidáns.
    Általában kémiailag szintetizálják, kiindulási pontként glükózt használva.

    FEB 44 E322 / Lecitin
    Antioxidáns/emulgeálószer süteményekben, édességekben, mártás granulátumokban, süteményekben, margarinban, gabonaszeletekben, instant porított termékekben.
    Tojásból, zöldségekből és szójából.

    FEB 45 E338 / Foszforsav
    üdítőitalokban és rozsdaeltávolítóként használt sav.

    FEB 46 E400 / Alginsav
    Stabilizátor fagylaltokhoz, sajtokhoz, turmixokhoz, salátaöntetekhez, hal- és húsbevonatokhoz, sör gyümölcslé és habjának stabilizálására, gyógyszerekre, textíliák öntetére.
    Hínárból.

    FEB 47 E401 / Nátrium-alginát
    Stabilizátor süteményekben, fagylaltokban, gabonaszeletekben, stabilizálja a gyümölcslevet és a habot a sörön.

    FEB 48 E407 / Karragén
    stabilizátor salátaöntetekhez, fagylaltokhoz, süteményekhez, fogkrémhez, borotvakrémhez.

    FEB 49 E410 / Szentjánoskenyérgumi/ Szentjánoskenyérgumi
    Stabilizátor fagylaltokhoz, lágy sajtokhoz, kolbászokhoz.

    FEB 50 E412 / Guargumi
    Fagylalt, salátakrém, majonéz, turmix.

    FEB 51 E414 / Gum Acacia
    Stabilizátor üdítőitalokban, emulgeáló és szuszpendáló szer gyógyszerekben, vakolatok gyártása, ragasztóanyagként.
    Az akácfáról.

    FEB 52 E415 / Xantángumi
    Stabilizátor üdítőitalokban, mustárban, salátaöntetekben, majonézben, szószokban, édességekben, forró csokoládé italokban, gabonaszeletekben, hidratálókrémekben, tisztítókrémekben, alapozókban, fogkrémekben.

    FEB 53 E420(i) / Szorbit
    Gyógyszerekben, gyógyhatású szirupokban és köhögés elleni keverékekben, kalóriaszegény élelmiszerekben, fogkrémekben, aszkorbinsav, különféle felületaktív anyagok gyártásában, gyógyszerkészítményekben, kozmetikumokban, ragasztókban, poliuretánhabokban stb. használt édesítőszer. Természetes összetételű berkenyebogyó.

    FEB 54 E440(a) / Pektin
    Stabilizátor lekvárban, zselében, kekszben, joghurtban, fagyasztott desszertekben, salátaöntetekben, fogászati ​​ragasztókban, hasmenés elleni készítményekben, kozmetikumokban. Citrusfélék és alma héjából; természetesen minden növényben megtalálható.

    FEB 55 E491 / Szorbitán
    -monosztearát Emulgeálószer szárított élesztőben, süteményekben, desszertekben, folyékony teakoncentrátumokban.

    FEB 56 E903 / Carnauba Wax
    Cukrászda, bútorfényezés és lakkozás, szempillaspirál.

    Life-Work Potential termékkód: 8024
  • Várható szállítási idő
    2-3 hét
    Raktárkészlet
    1 db
    Cikkszám
    EC-LW-031
    A vásárlás után járó pontok
    150 Ft
Webáruház készítés