Termék részletek
Élelmiszer-adalékanyag B tesztkészlet
A koffein, laktóz, szorbit, pektin, vanillin, titán-dioxid, guargumi, akácgumi, xantángumi stb. energiamintázata. Használható energiagyógyászok, valamint BICOM, kineziológia és más kiegészítő egészségügyi szakemberek számára.
25 fiola.
25 fiola.
-
FEB 32 Koffein
Üdítőitalok, sportitalok, tea, kávé, kóla italok, fájdalomcsillapítók, tonikok.
FEB 33 Dimetil-dikarbonát
üdítőitalok.
FEB 34 Laktóz
Tehéntej, kecsketej, juhtej, csomagolt szósz, csokoládé, savlekötő készítmények.
Minden állat tejében; néhány ember laktózérzékeny.
FEB 35 Vanillin
Ízesítő csokoládéban, süteményekben, desszertekben, joghurtban, parfümben. Koniferil-alkoholból.
FEB 36
Fapárlat Füstös ízt adó aroma.
FEB 37 E100 / Kurkumin
Színe fagylaltban, édességben, margarinban használatos.
Kurkumából metanol, hexán és aceton felhasználásával.
FEB 38 E171 / Titán-dioxid
Édességben, fogkrémben, fényvédőben, táplálék-kiegészítő zselatin kapszulában, rúzsban, alapozóban, szempillaspirálban, festékpigmentben, nyomdafestékben, papír- és műanyag töltőanyagban található szín.
FEB 39 E222 / Nátrium-hidrogén-szulfit / Nátrium-hidrogén-szulfit
Tartósítószer instant burgonyában stb.
FEB 40 E250 / Nátrium-nitrit
Tartósítószer a húskonzervekben.
Szintén színezékek és korróziógátlók az iparban.
FEB 41 E260 / Ecetsav
Savanyúságot szabályozó anyag található chutney-ban, süteményekben, köhögés elleni tinktúrákban, reumás kenőcsökben, fertőtlenítő bőrfelületekben, szemölcsökben és kukoricakenőcsökben, valamint szilikon tömítőanyagokból származó gőzökben.
Természetesen előfordul a növényi és állati szövetekben, és részt vesz a zsírsav- és szénhidrát-anyagcserében.
FEB 42 E270 / Tejsav
savanyító: húskivonatokban, pácolt hagymában, margarinban, sajtban és hagymatekercsben, arctisztító krémben, tonizáló krémben, szemgélben, samponban, borotválkozás előtti krémben, hüvelymosókban, szemölcsök kezelésében, sportitalokban, kémiai köztes termékben , textilkikészítésben és bőrcserzésben, kenyéradalék gyártása.
Természetes módon előfordul az izmokban a fizikai megterhelés időszakában.
FEB 43 E300 / Aszkorbinsav / C-vitamin
Az instant burgonyában, üdítőitalokban, mustárban, kenyérben található antioxidáns.
Általában kémiailag szintetizálják, kiindulási pontként glükózt használva.
FEB 44 E322 / Lecitin
Antioxidáns/emulgeálószer süteményekben, édességekben, mártás granulátumokban, süteményekben, margarinban, gabonaszeletekben, instant porított termékekben.
Tojásból, zöldségekből és szójából.
FEB 45 E338 / Foszforsav
üdítőitalokban és rozsdaeltávolítóként használt sav.
FEB 46 E400 / Alginsav
Stabilizátor fagylaltokhoz, sajtokhoz, turmixokhoz, salátaöntetekhez, hal- és húsbevonatokhoz, sör gyümölcslé és habjának stabilizálására, gyógyszerekre, textíliák öntetére.
Hínárból.
FEB 47 E401 / Nátrium-alginát
Stabilizátor süteményekben, fagylaltokban, gabonaszeletekben, stabilizálja a gyümölcslevet és a habot a sörön.
FEB 48 E407 / Karragén
stabilizátor salátaöntetekhez, fagylaltokhoz, süteményekhez, fogkrémhez, borotvakrémhez.
FEB 49 E410 / Szentjánoskenyérgumi/ Szentjánoskenyérgumi
Stabilizátor fagylaltokhoz, lágy sajtokhoz, kolbászokhoz.
FEB 50 E412 / Guargumi
Fagylalt, salátakrém, majonéz, turmix.
FEB 51 E414 / Gum Acacia
Stabilizátor üdítőitalokban, emulgeáló és szuszpendáló szer gyógyszerekben, vakolatok gyártása, ragasztóanyagként.
Az akácfáról.
FEB 52 E415 / Xantángumi
Stabilizátor üdítőitalokban, mustárban, salátaöntetekben, majonézben, szószokban, édességekben, forró csokoládé italokban, gabonaszeletekben, hidratálókrémekben, tisztítókrémekben, alapozókban, fogkrémekben.
FEB 53 E420(i) / Szorbit
Gyógyszerekben, gyógyhatású szirupokban és köhögés elleni keverékekben, kalóriaszegény élelmiszerekben, fogkrémekben, aszkorbinsav, különféle felületaktív anyagok gyártásában, gyógyszerkészítményekben, kozmetikumokban, ragasztókban, poliuretánhabokban stb. használt édesítőszer. Természetes összetételű berkenyebogyó.
FEB 54 E440(a) / Pektin
Stabilizátor lekvárban, zselében, kekszben, joghurtban, fagyasztott desszertekben, salátaöntetekben, fogászati ragasztókban, hasmenés elleni készítményekben, kozmetikumokban. Citrusfélék és alma héjából; természetesen minden növényben megtalálható.
FEB 55 E491 / Szorbitán
-monosztearát Emulgeálószer szárított élesztőben, süteményekben, desszertekben, folyékony teakoncentrátumokban.
FEB 56 E903 / Carnauba Wax
Cukrászda, bútorfényezés és lakkozás, szempillaspirál.
Life-Work Potential termékkód: 8024
-
Várható szállítási idő 2-3 hétRaktárkészlet 1 dbCikkszám EC-LW-031Weboldal A vásárlás után járó pontok 150 Ft