Termék részletek


Rescue Remedy Original Night Pearls 28x - Alkoholmentes

Rescue Remedy Original Night Pearls 28x - Alkoholmentes

zselatin gyöngyökbe zárt RESCUE Night keverék a nyugodt alvásért

6 983 Ft
db Kosárba
 • A RESCUE Night Pearls azoknak ajánlott , aki a rohanó, stresszes mindennapokból nehezen kapcsolódnak ki. A RESCUE Night Pearls rövid időn belül elősegíti a lelki stabilizálódást és a testi-lelki pihenést.

   

  A  White Chestnut (Fehér vadgesztenye) segít fejünk „kiszellőztetésében”. Sokan ugyanis nem tudnak lefekvéskor „kikapcsolni”. Ébren fekszenek az ágyban, és azon kapják magukat, hogy gondolataik újra és újra bizonyos dolgok, helyzetek körül forognak. Ez a belső monológ nem hagyja, hogy megnyugodjanak, vagy éppen felébrednek az éjszaka közepén és elkezd járni az agyuk. A White Chestnut gondoskodik a „tiszta fejről”. Aki ellazul, nyugodtabban alszik és kipihentebben ébred.

  Összetevők: szőlőmagolaj, halzselatin, természetes aroma (narancsolaj, vanília kivonat), tömegnövelő (szorbit), RESCUE Night keverék (Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, és Ornithogalum umbellatum, Aesculus hippocastanum), stabilizátor (pektin), fényezőanyag (Carnauba viasz)

  Tápanyagérték 100 g termékre: 3266kj (792kcal), fehérje: 7,5g; szénhidrát: 7,9g; ebből cukor 0,2g; zsír: 81,2g ebből telített zsírsav 10,9g; rost <0,5g; só 0g.

  Adagolás: tegyen egy gyöngyöt a nyelvére, és hagyja elolvadni. Igény esetén megismételhető. Gyermekek elől elzárva kell tartani! 25°C alatt tárolandó!

  Kiszerelés: 1,7g, 28 db/doboz

  Gyártó: BACH FLOWER REMEDIES LTD. London, SW19 8UH, Anglia

  Világforgalmazó: Nelsons GmbH, Heegbarg 2. D-22391 Hamburg

Webáruház készítés