Categories
Product Details


Anger & Frustration Bailey flower essencekeverék 10ml.

Anger & Frustration Bailey flower essencekeverék 10ml.

Tűz energiáink kiegyensúlyozására és rögzítésére, amelyek segítségével életünket saját irányításunk alá vehetjük. lejárat: 2030
Price/ml.:
349 Ft/ml.
3 490 Ft
Discount: 3 140 Ft
Begin: 25/01/2021   End: 31/12/2021
db Add to cart
 • Mindannyiunknak szüksége van energiára. Ha túl sok energia jut érvényességre, dühössé válunk, ha pedig túl kevés, eredménytelenné. Energiáinkat egyensúlyban kell tartanunk. Ez az összetétel hozzásegít ahhoz, hogy ezt számos úton érjük el.

  Összetevők:

  Tűztövis: A Tűztövis ebben az esetben rögzíti energiáinkat, hogy világosan tudjuk kifejezni magunkat, és ha szükségelt, erőteljesen, túlreagálás nélkül.
  Közönséges Magyal (Ilex aquifolium): A frusztrációra. Ha frusztráltak vagyunk, akkor a dühünk befelé fordul és védekezésképpen szúróssá válunk. A Magyal segít megvédeni bennünket attól, hogy ne essünk könnyen ebbe a csapdába, s hogy elkerüljük a túlreagálást.
  Mezei pipacs (Papaver rhoeas): A Mezei pipacs képessé tesz bennünket energiatartalékaink felépítésére. Némely ember annyira tart a düh esetleges romboló erejétől, hogy attól rettegve, hogy az a felszínre törhet életét fél-erővel éli. A Mezei pipacs segíti energiaszintünket ellenőrizhető módra hozni. Összefoglalóan, ez az eszencia felbátorít bennünket arra, hogy életünket sokkal teljesebben éljük, hogy sokkal képesebbek legyünk ellenőrizni érzelmi reakcióinkat azoknál a helyzeteknél, ahol találkozunk velük.

 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Stock
  1 db
  Article No.
  EC-BF-0041
  Status
  stock    
  Bonus point
  20 Ft
WebShop System