Categories
Product Details


Rescue Remedy Original Pearls 28x - Alkoholmentes

Rescue Remedy Original Pearls 28x - Alkoholmentes

Zselatin gyöngyökbe zárt RESCUE keverék a nyugalomért.

A RESCUE Pearls érzelmileg stabilizál, enyhíti a testi, lelki feszültséget és reményt ad. 

5 390 Ft
db Add to cart
 • Bach doktor létrehozta 5 virágeszenciából a Rescue keveréket, mely azonnali segítséget nyújthat a stresszes szituációkban. Sikerrel alkalmazhatjuk szorongás, félelem, pánik, rettegés esetén, egy vita után, vagy rossz hír hallatán, családi krízis esetén. Használata nyomán képesek leszünk szembenézni az adott helyzettel és helyreállítja az egyensúlyt.  Baleset után alkalmazva a Rescue keverék nagymértékben hozzájárulhat a sokkhatás enyhítéséhez, és elősegítheti a természetes gyógyulási folyamat megindulását.

  A Rescue keverék megterhelő helyzetek előtt is alkalmazható: vizsga vagy értekezlet előtt, felvételi beszélgetésnél, nyilvános fellépésnél, ha fogorvoshoz vagy kórházba kell mennünk. A Rescue keverék harmonizálja a félelmet és az idegességet.

   

  Összetétel: szőlőmagolaj, halzselatin, természetes aroma (narancsolaj, vanília kivonat), tömegnövelő (szorbit), RESCUE Night keverék (Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, és Ornithogalum umbellatum), stabilizátor (pektin), fényezőanyag (Carnauba viasz)

  Tápanyagérték 100 g termékre: 3266kj (792kcal), fehérje: 7,5g; szénhidrát: 7,9g; ebből cukor 0,2g; zsír: 81,2g ebből telített zsírsav 10,9g; rost <0,5g; só 0g.

  Adagolás: tegyen egy gyöngyöt a nyelvére, és hagyja elolvadni. Igény esetén megismételhető.  25°C alatt tárolandó!

  Kiszerelés: 4,5g, 75 db/doboz

  Gyártó: BACH FLOWER REMEDIES LTD. London, SW19 8UH, Anglia

 • QuantityDiscountProduct price
  1 db more thanless than 3 db-5 390 Ft/db
  3 db more than 10 %4 851 Ft/db
WebShop System