Categories
Product Details


5. Destillatio (50 ml, pipettás)
 • 5. Destillatio (50 ml, pipettás)

5. Destillatio (50 ml, pipettás)

Tao eszencia 50 ml-es, szórófejes kiszerelésben.

Már csak a készlet erejéig!

5 690 Ft
Discount: 4 490 Ft
Begin: 01/11/2016   While stocks last!
Out of stock
 • Motívumok: megkülömböztető-képesség, döntésre jutás, elhatárolódás, elengedés; terület, saját álláspont keresése; határainkhoz és az igazsághoz való eljutás; saját észrevételek (ismeretek), harmónia, békeszeretet.


  Alkímia: Elválni; elválasztani; sűríteni.


  Emóciók: egység szétszakítása; kapcsolat felcserélése, elkülönítése; diszharmónikus, kiegyensúlyozatlan, elégedetlen, kritikus, arrogáns, irigy, kétségbeesett, szétzilált, széthasadt, felelőst kijelölő, leválasztó, elutasító, fenyegető, magányos, kapcsolat- vagy jövedelem nélküli.  Szóképek: emésztem; mérges felfortyanás; gyanakvás; aki nincs velem az ellenem van.  Embertípus: aki az ellenkező oldalon állással és az ellenvéleményével tűnik ki. Gyorsan változó álláspontok jellemzik. Gyakran használja az ellenkezőleg, de, elvileg és ezenkívül szavakat. Soha nem lehet tudni, mit akar valójában. Másoknál azonnal észrevesz mindent. Vagy olyan emberek, akik a saját példaképükkel olyan mértékben azonosulnak, hogy közben elvesztik saját személyiségüket.


  Betegség fokozatai: A búcsúzás és a betegség elengedése. Az építkezés fázisa. Erők integrálása egy új szintre. Erjedés, savas báziskapcsolatok, burjánzás, daganat.

  Meditációs képek: útak, vízesés, csillagos ég.


  Gyógyulás útja: Új célok, új jövőkép felfedezése. Segít a pácienseknek a kívánt célokat összekapcsolni, s így új integrációkat létrehozni.
 • Stock
  0 pc
  Article No.
  EC-TA5
  Status
  stock    
  Bonus point
  20 Ft
WebShop System