Termék részletek


Bach - virágterápia - A növényi forma szerepe a gyógyításban

Bach - virágterápia - A növényi forma szerepe a gyógyításban

Szerző: Julian Barnard
Fordította: Balikó Nándor
Megjelenés: 2009
ISBN: 9789630681674
Terjedelem: 346
Nyelv: Magyar
4 900 Ft
Akció: 4 410 Ft
Kezdete: 2019.04.03   A készlet erejéig!
db Kosárba
 • A növények élete, növekedés- és szaporodásmódja különleges jelentést hordoz. A természetet formáló erők nem véletlenszerűen alakítják őket: gyökerük, száruk, levelük, virágaik külalakja, színe és illata szoros kapcsolatban áll az adott növény által hordozott gyógyító hatással. Élőhelyüknek és "gesztusaiknak" megismerése a Bach-virágterápiával foglalkozók számára éppen ezért számos új felismerést hozhat.
  Julian Barnard e szimbolikus megfeleltetések mentén vizsgálódva részletesen bemutatja dr. Edward Bach - a virágterápia megalkotójának - életét, az általa felfedezett virágeszenciákat, végigkísérve az Olvasót azon az úton, mely a sebészeti hivatástól a homeopátián át elvezetett a harmincnyolc Bach-eszencia rendszerének felállításáig.
  A könyv elengedhetetlen fontosságú a Bach-virágterápia mélyebb megértése szempontjából. Ajánljuk mindazoknak, akik már ismerik és alkalmazzák ezt a módszert, és azoknak is, akik most ismerkednek vele. Továbbá ajánljuk a laikus, virágot szerető természetjáróknak, akik nyitottak a körülöttünk lévő világ teljesebb megértésére.
 • Raktárkészlet
  19 db
  Cikkszám
  EC-EK-01
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés