Termék részletek


Pollen 2 teszt készlet
 • Pollen 2 teszt készlet

Pollen 2 teszt készlet

Különböző füvek és gyomok pollenjeinek (köztük aggófű és repce), por, penész és allergizáló ipari anyagok energetikai mintázata összesen 28 fiola.

 

Már csak a készlet erejéig!!!

 

Figyelem! A gyártó a tesztkészleteket doboz nélkül szállítja, a tárolához javasoljuk tároló beszerzését:

Fiolatároló doboz kicsi (50db fiolához)

Fiolatároló doboz nagy (100db fiolához)

Karton tároló 63db fiolához

21 500 Ft
Akció: 17 200 Ft
Kezdete: 2022.01.24   A készlet erejéig!
Nincs raktáron
 • PO2 23 Városi légszennyezés
  jármű kipufogógázok, korom, virágporok, különböző penészgombák, különböző gyárak, üzemek (amik pár mérföldre is lehetnek) által kibocsájtott porok keveréke, vulkáni hamu, stb.

  PO2 24 Angora szőr
  Angora nyúltól származó szőr.

  PO2 25 Azbeszt
  Építkezéseknél kerül a levegőbe; egy tanulmány szerint New Yorkban a 3000 vizsgált személy felénél találtak a tüdőben azbesztrészecskéket.


  PO2 26 Cladosporium Herbarum (korompenész)
  Egyike a leghétköznapibb levegő által terjedő penészgombáknak; megtalálható az ablakpárkányokon, festett falakon; a legelterjedtebb kültéri penészgomba; gyakran okoz asztmát; világszerte elterjedt; spórái Európában különösen nagy tömegben júniusban vannak jelen.

  PO2 27 Agyag
  Megtalálható cserépedényekben, papírban kartonban; műtrágya pellet bevonataként; néhány gumiáruban (szintetikusban és természetesben egyaránt), műanyagokban; a háztartásban festékekben, zsírkrétákban, ceruzákban, fogkrémekben és kozmetikumokban; kaolin néven ismert.


  PO2 28 Szálló hamu és korom
  Szemétégetőkben, erdő-, lakás- és kerti tüzeknél keletkezik; több mérföldnyire is eljuthat a keletkezési helyétől.

  PO2 29 Tengerimalac szőr

  PO2 30 Kender (olasz)
  Számos ruhadarab és hagyományos kötelek alapanyaga.


  PO2 31 Juta
  Ázsiában élő növényből készítik; szőnyegek hátoldalát, gabonazsákot készítenek belőle, műtrágyát és ragasztót.

  PO2 32 Lenvászon
  Lenből készül; a vászonkészítés melléktermékeként létrejött pépet bankjegyek és farostlemez gyártásához használják.


  PO2 33 Metán
  Egyike az üvegházhatást okozó gázoknak; fő forrásai: a szénbányászat, szemétlerakók, lápok, trágya nem megfelelő kezelése, a rizsföldek és a szarvasmarhatartás.

  PO2 34 Moher gyapjú
  Angórakecske szőréből előállított gyapjú.

  PO2 35 Különféle penészgombák
  Alternaria alternata, aspergillus niger, aspergillusfumigatus., fusarium sap., merulius lacrimans, mucor mucedo, penicillin, rhizopus nigricans, sporobolomyces, tricophytum rubrum, ustilago,cladosporium herbarum.

  PO2 36 Újságpapír

  PO2 37 Ózon
  Az ózonkibocsátás fő forrásai a járművek és a gyárak; amik pl. fénymásolópapírt állítanak elő stb. A természetben a légköt felsőbb rétegeiben található és védi a földet a káros UV- és napsugárzástól.

  PO2 38 Virágporok és fűfélék; Variációk 1
  éger, bükk, ezüst nyír, szil, mogyoró, boglárfa, nyár, fűz, rekettye, csomós ebír, heliotropium parviflorum, franciaperje, réti ecsetpázsit, rozs, réti komócsin, borjúpázsit, aggófű, fekete üröm, tönköly, hanga, quinoa, útilapú, boglárka, csalán, stb.

  PO2 39 Fűfélék, fák pollenjei, virágok 2
  Füvek, réti ecsetpázsit, borjúpázsit, franciaperje, bókoló rozsnok, tarélyos cincor, csomós ebír, kertifű, pelyhes selyemperje, angol perje, réti komócsin, egynyári perje, éger, ezüst nyír, mogyoró, bükk, kőris, közönséges platán, nyárfa, tölgy, fehér fűz, parlagfű, fekete üröm, repcemag, hanga, quinoa, útilapu, boglárka és csalán.

  PO2 40 Virágporok 3
  Liliom, hölgyliliom, törpenapraforgó, aggófű, terbélyes laboda, krizantém, kukorica, dália, kőris, hibiszkusz, tűzliliom, tulipánfa, alma, dohány, rózsa, afrikai (fokföldi) ibolya, fűz, gyermekláncfű, fenyő, cseresznye, oroszlánszáj, nádbuzogány.

  PO2 41 Nyomtató és fénymásoloó tonerek
  Műanyag részecskék keveréke (sztirol akrilát kopolimer és polipropilén), vas és színezőanyagok, úgymint acetilénfekete (lámpakorom) és paraffinviasz.

  PO2 42 Kvarc homok
  Bányákból, üvegfúvás- és csiszolás során, sivatagokból és homokdűnékből származik.

  PO2 43 Parlagfű/Óriás parlegfű; Rövid levelű parlagfű;
  A legtöbb szénanáthás megbetegedést okozza az USÁ-ban augusztus közepétől novemberig, szeptemberi tetőzéssel. A parlagfű fent említett két faja okozza a legtöbb problémát, melyek Franciaországban a Rhon-völgyében és Kelet-Európa néhány területén is megtalálhatók.

  PO2 44 Rami/Hócsalán
  China grass, azaz kínai fű néven is ismeretes, és általánosan elterjedt vélemény, hogy egyike a legjobb, legfinomabb és legtartósabb textilnövényeknek. Selyemmel, lennel, gyapottal és gyapjúval keverve a legvékonyabb szövetek készítésére is használható.


  PO2 45 Repce virágpora/Canola Pollen
  A legtöbb embernek Nagy-Britanniában az észak-amerikai repceként ismert fajta okoz gondot.


  PO2 46 Rajon, Acetate
  Cellulóz-acetát szálakból, gyárilag előállított, ellenálló a foltokkal és gyűrődéssel szemben.

  PO2 47 Műselyem/Viszkóz
  Gyárban állítják elő; cellulózlapokat nátronlúggal kezelik,foszlatják, majd 2-3 napig előérlelik más vegyi anyagokkal kezelik; a folyamat végén egy oldat keletkezik, amit szálképző rózsán keresztülvezetnek, majd kénsavas kicsapófürdőbe kerül, ahol a szál megszilárdul és visszaalakul cellulózzá. Ruházati termékek és szőnyegek előállításának legfontosabb alapanyaga.


  PO2 48 Rozsda/Vas
  Közismert nevén vas-oxid; akkor keletkezik, ha a vas védtelen a vízzel és levegővel szemben; vízkészletünk nagy része szennyezett vele, különösen amikor a főcsatornát javítják.

  PO2 49 Kénsav/Sulfuric Acid
  Tűzelőanyagok elégetésekor és vulkánokban keletkezik; a savas esők egyik összetevője; beleértve a műtrágyagyártásnál vagy feldolgozásnál használt, kémiai reakciók, szennyvízfeldolgozás és olajfinomítás során  keletkezőt is.

  PO2 50 Vulkáni por (hamu)
  Két vulkánból: Halemaumau-ból (Hawaii) és Mt. St Helens-ből; ezek a részecskék akár több ezer mérföldet is utazhatnak.

 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  EC-LW-002
  Státusz
  raktáron    
  A vásárlás után járó pontok
  150 Ft
Webáruház készítés