Termék részletek


4. Putrefactio (50 ml; pipettás)
 • 4. Putrefactio (50 ml; pipettás)

4. Putrefactio (50 ml; pipettás)

Tao eszencia 50 ml-es, szórófejes kiszerelésben.

Már csak a készlet erejéig!

5 690 Ft
Akció: 4 490 Ft
Kezdete: 2016.11.01   A készlet erejéig!
Nincs raktáron
 • Motívumok: Nyugalomba kerülni, megemészteni; hatni hagyni; rászánni magát; feláldozni magát; alázatosnak lenni; szolgálni


  Alkímia: lustaság ,rothadás, bomlás, komposztálás


  Emóciók: ragaszkodás-elengedés; méltóság-méltatlanság; tisztelet-megvetés; bomlasztó, sikertelen, rossz, nem méltányolt, türelmetlen, csalódást okozó, pánikszerű, pesszimista, depressziós, morbid, értéktelen, hasznavehetetlen, erjesztő

  Szóképek: lusta; minden vacak; élve eltemetett; semmitérő; nincs a segítségemre; mindenre képtelen

  Embertípus: akiknek alacsony az önbecsülése, értéktelennek hiszik magukat. Az élet nem ér semmit, semmit sem értek el és nekik semmi sem sikerül. A legrosszabbra számítanak. Olyanok, mint egy fekete lyuk és mindenki erőtlennek érzi magát a közelükben.


  Betegség fokozatai: színlelt nyugalom; nincs előrelépés; átalakítás; mély regeneráció; elsalakosodás, lustaság.

  Gyógyulás útja: Külső világ elhalása, aminek következtében felépülhet a belső. Helytelen értékek és tarthatatlan alapok feladása; Minden igényt, elvárást feladni és nem akarni többet. A berögzült makacsság feladása. megbízni egy magasabb, belső erőben.  Meditációs képek: komposzthalom, lombhullás, gomba, ősz.


  Gyógyulás útja: pácienst hagyjuk a saját egyedi tempójában haladni. Kínáljunk fel célokat, de ne kihívásokat, szamaritánus-szolgálatot és ne avatkozzunk be ebben a stádiumban. A legkudarcosabb, legerőtlenebb időszakban ne erősítsük ezeket az érzéseit.
 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  EC-TA4
  Státusz
  raktáron    
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés