Termék részletek


5. Destillatio (50 ml, pipettás)
 • 5. Destillatio (50 ml, pipettás)

5. Destillatio (50 ml, pipettás)

Tao eszencia 50 ml-es, szórófejes kiszerelésben.

Már csak a készlet erejéig!

5 690 Ft
Akció: 4 490 Ft
Kezdete: 2016.11.01   A készlet erejéig!
Nincs raktáron
 • Motívumok: megkülömböztető-képesség, döntésre jutás, elhatárolódás, elengedés; terület, saját álláspont keresése; határainkhoz és az igazsághoz való eljutás; saját észrevételek (ismeretek), harmónia, békeszeretet.


  Alkímia: Elválni; elválasztani; sűríteni.


  Emóciók: egység szétszakítása; kapcsolat felcserélése, elkülönítése; diszharmónikus, kiegyensúlyozatlan, elégedetlen, kritikus, arrogáns, irigy, kétségbeesett, szétzilált, széthasadt, felelőst kijelölő, leválasztó, elutasító, fenyegető, magányos, kapcsolat- vagy jövedelem nélküli.  Szóképek: emésztem; mérges felfortyanás; gyanakvás; aki nincs velem az ellenem van.  Embertípus: aki az ellenkező oldalon állással és az ellenvéleményével tűnik ki. Gyorsan változó álláspontok jellemzik. Gyakran használja az ellenkezőleg, de, elvileg és ezenkívül szavakat. Soha nem lehet tudni, mit akar valójában. Másoknál azonnal észrevesz mindent. Vagy olyan emberek, akik a saját példaképükkel olyan mértékben azonosulnak, hogy közben elvesztik saját személyiségüket.


  Betegség fokozatai: A búcsúzás és a betegség elengedése. Az építkezés fázisa. Erők integrálása egy új szintre. Erjedés, savas báziskapcsolatok, burjánzás, daganat.

  Meditációs képek: útak, vízesés, csillagos ég.


  Gyógyulás útja: Új célok, új jövőkép felfedezése. Segít a pácienseknek a kívánt célokat összekapcsolni, s így új integrációkat létrehozni.
 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  EC-TA5
  Státusz
  raktáron    
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés