Categories
Product Details


Depression & Despair Bailey flower essence 10ml.

Depression & Despair Bailey flower essence 10ml.

Azokra az időkre, amikor negatív gondolatmintákba záródunk, beleértve a kétségbeesés mélységeit is.
Price/ml.:
349 Ft/ml.
3 490 Ft
db Add to cart
 • Mindig akkor érzünk levertséget, amikor a dolgok negatívaknak és irányításunkon kívülinek tűnnek. Ha egy igazán borzasztó helyzetnek ütközünk, az kétségbeesésbe fordulhat át. Ez az eszencia azokkal az időkkel birkózik meg, amikor negatív gondolatmintáinkba számos eltérő módon záródunk be.

  Összetétel:
  Kökény (Prunus spinosa) a kétségbeesés mélységére, amikor minden elveszettnek tűnik, s nincs kiút a helyzetből – „a lélek sötét éjszakája”.
  Kékcsengő (Hyacinthoides non-scripta) enged bennünket kiszabadulni az önutálat és az ön-elmarasztalás érzéseiből, amelyek egy valótlan önképből bukkannak fel. Segít, hogy új utakon növekedjünk, ahogyan a Kékcsengő tavasszal, új színre és vibrációra leljünk életünkben.
  Hölgymál (Hieracium vulgatum) amikor önbizalomhiányunkból fakadó tehetetlenségünk miatt képtelenek vagyunk megbírkózni a bennünket körülvevő helyzetekkel. Ez az eszencia hozzásegít ahhoz, hogy új látásmóddal lássuk a világot, és hogy ezáltal saját kezünkbe vegyük az életünket.
  Vérvörös ribiszke (Ribes sanguineum) azok számára, akik úgy érzik, hogy folyamatosan vereséget szenvednek, de bátran szembenéznek ezekkel a helyzetekkel. Gyakran az ilyen emberek nehéznek találják, hogy közvetlenül tekintsenek a szituációra, ami a nehézséget okozta számukra. Ez az eszencia hozzásegíti őket, hogy szembenézzenek azokkal.

  Az eszencia nem helyettesíti klinikai depresszió esetén a szükséges orvosi ellátást!

 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Stock
  9 db
  Article No.
  EC-BF-030
  Status
  custom    
  Bonus point
  20 Ft
WebShop System