Categories
Product Details


Stuck in a Rut Bailey flower essence 10ml.

Stuck in a Rut Bailey flower essence 10ml.

Akkor használatos, ha úgy érezzük, hogy stagnálunk, vagy a bennünket körülvevő körülmények csapdájába estünk.
Price/ml.:
349 Ft/ml.
3 490 Ft
db Add to cart
 • Amikor a megszokások áldozatává váltunk vagy begubóztunk a biztonság utáni vágyakozásba.
  Összetevők:
  Teltvirágú hóvirág (Galanthus nivalis “flore-plena”): Azoknak, akik beálltak egy sávba és nem igazán látják szükségét a változtatásnak, vagy megrémültek attól, hogy miféle változások adódhatnak életükben. A Teltvirágú hóvirág megmutatja, hogy a változás lényeges, ha ki szeretnénk teljesedni életünkben és segít megnyitni bennünket a változások iránt.

  Mocsári aszat (Cirsium palustre): Azok számára, akik bezáródtak múltjukba és csekély figyelmet fordítanak a jelenre. Segít észrevennünk, hogy ilyenkor mi magunk zárjuk börtönbe magunkat. A Mocsári aszat egy sokkal örömtelibb életmódba vezet el bennünket, hogy a jelen pillanatnak élhessünk.

  Ecetfa (Rhus typhina L.): Azok számára, akik visszautasítják saját igaz lehetőségeik elfogadását. „Az olyan emberek, mint én, nem tehetnek ilyet” - jól ismert mondat. Mindannyiunknak óriási lehetőségei vannak és az Ecetfa arra ösztönöz, hogy megnyíljunk a sokkal széelesebb valóság iránt.

  Örmény havasszépe (Rhododendron ponticum): Azok számára ajánlott, akik az eseményeket mindig a maguk képére szeretnék formálni. Próbálják beleerőltetni a dolgokat elképzeléseikbe, ahelyett hogy ráéreznének arra a helyzetre, amellyel szembesültek. A Örmény havasszépe segít, hogy jóval lazábban viszonyuljunk életünkhöz, és hogy felhagyjunk azzal a vágyunkkal, hogy fából vaskarikát sikerüljön készíteni.
 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Stock
  7 db
  Article No.
  EC-BF-111
  Status
  stock    
  Bonus point
  20 Ft
WebShop System