Categories
Product Details


Tranquillity Bailey flower essence 10ml.

Tranquillity Bailey flower essence 10ml.

Békét hoz a túlságosan aktív elme számára. Segít megerősödnünk, a jelen pillanatba hozva bennünket.
Price/ml.:
349 Ft/ml.
3 490 Ft
db Add to cart
 • Sokunk életét nem lehet nyugodtnak nevezni: állandóan elfoglaltak vagyunk és nem találjuk ebben békességünket. Ez az eszencia hozzásegít, hogy megváltoztassuk az élethez való hozzáállásunkat, és hogy békét találjunk a mindennapok viharában, ugyanakkor nem erőlteti ránk a változást.

  Fudzsi cseresznye (Prunus incisa): Felbátorítja az elmét és a testet egyaránt, hogy ellazuljon, így nem izgatjuk magunkat feleslegesen. Ahogy lenyugodunk, új rálátást nyerünk mindennapi életünket illetően, amely képessé tesz bennünket arra, hogy ugyanúgy tegyük a dolgunkat, mint azelőtt, de a túlhajszolt elméből eredő érzelmi feszültségek nélkül.

  Csarabos galaj (Galium saxatile): Segít, hogy ellazuljunk és megbízzunk környezetünkben. Képessé tesz arra, hogy észrevegyük, a világ nem is olyan ijesztő hely, mint amilyennek időnként tűnik. Új energiát biztosít.

  Madármályva (Lavatera arborea): Gyógyító és inspiráló tulajdonsága teszi a keverék részévé. Ahogy egyre inkább ellazulunk, mindig fennáll a veszélye annak, hogy elveszítjük az irányítást, de a Madármályva sokkal szilárdabb alapból segít regenerálódnunk – az elme relaxált állapotából.
 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Stock
  6 db
  Article No.
  EC-BF-115
  Status
  stock    
  Bonus point
  20 Ft
WebShop System