Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Bach-virágeszenciák kártyasorozat (DEVA)
Bach-virágeszenciák kártyasorozat (DEVA)
4 480 Ft

Bach-virágeszenciák kártyasorozat (DEVA)

Bach-virágeszenciák kártyasorozat (DEVA)
Bach-virágeszenciák kártyasorozat (DEVA)

Dr. Bach virágeszenciáinak kártyái
Philippe DEROIDE fotóival

Bach 38 virágkártyaEz a 38 lapból álló kártyacsomag a virágesszenciák kiválasztásához segédeszközként hasz­nálható. Lehetővé teszi az olyan adott állapotok és viselkedési sémák felismerését, amelyek eltávolítanak bennünket a valódi természetünktől.

 

Üzletünkben nincs készleten, megrendelés után vehető át!

Szállítási idő: 7-10 nap

4 480 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
3+  db
-10 %
4 032 Ft/db
Részletek

A kártyákon egy-egy növény, virág színes fotója található. Mindegyik virág az emberi lélek egy archetipikus tulajdonságát fejezi ki.
Mindegyik fotó alján egy tájékoztató sávrész közli a növény magyar, francia, angol nevét.
A virágok fotói önmagukban egy eszközt jelentenek a gyógyuláshoz és a belső átalakuláshoz. Minden egyes virág egyedi rezgés lenyomatát, lényeges üzenetét közvetítik. A fotók azokat a virágokat ábrázolják, amelyeket a virágesszenciák előállítása során használnak fel ahhoz, hogy elősegítsék számunkra a lelki-érzelmi állapotunk újbóli egyensúlyba hozását és harmonizálását.
Mire szolgál ez a virágkártya?
Ez a kártyacsomag segít abban, hogy intuitív módon világos és pontos válaszokat kapjunk azokról a belső tulajdonságokról, amelyeket fejlesztenünk kell és azokról a virágesszenciákról, amelyekre szükségünk van a kártyahúzás pillanatában.

Adatok
Várható szállítási idő
7-10 nap
Cikkszám
EC-EK-20
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek