Indigo Eszenciák

Főkategória >Más eszenciák >Indigo Eszenciák

Szeretnél többet megtudni az Indigo-eszenciákról?

Nézd meg videónkat!

"Az Indigo Eszenciákat érzékeny gyermekeknek és felnőtteknek készíti Ann Callaghan és két unakoöccse Írországban.

A Föld és a Világ folyamatosan változik körülöttünk, a tudatosság szintje emelkedik. Testünk sejtjei és Lelkünk is érzi a változást, s ez bizony több tünettel és olyan állapotváltozással jár, amelyek lehetnek több évezredesek és/vagy teljesen újak is.

Az Indigo Eszenciákhoz használt valamennyi kristály a gyermekkor témájához kapcsolódik, főként ahhoz, hogy hogyan tudunk túlnőni félelmeinken, amelyek megakadályoznak minket abban, hogy azok legyünk, akik valóban vagyunk: szerető, gondtalan kis szikrái a Fénynek. Az Indigo Eszencia segít az új gyerekeknek, hogy finom energiájuk megérkezhessen annyira, hogy képesek legyenek elvégezni azt a feladatot, amiért születtek. A felnőtteknek abbna segít, hogy képesek legyenek a változások közepette is nyitott szívvel és elmével biztosabban élni és többet örülni.Az eszenciák képesek energetikai támaszt nyújtani, amely segítségével egyensúlyba hozhatjuk testünk energiáit, és támogathatjuk szervezetünk öngyógyító erőit." Ann Callaghan




"Az eszenciákat inkább a szíveddel válaszd, mint az eszeddel. Ülj le békésen, engedd el a világ zajait és halld meg a belső hangodat. Lehet őket keverni: kiválasztod a eszenciák közül azt, amit jónak érzel és ebből lesz a Te egyedi kombinációd.

Az Indigo Eszenciák alkalmazása:

Válassz érzésed szerint az eszenciákból és a következő lehetőségek közül választhatsz (a belsőleges alkalmazás általában erőteljesebben hat, ugyanakkor csecsemők, kisgyerekek vagy nagyon érzékeny személyiségű felnőttek esetében elegendő lehet valamely külsőleges módszer alkalmazása is - VP):

  • párologtató edénybe lehet cseppenteni, így a szoba levegőjét rezgi be
  • egyéni keverékedből szórófejes üvegbe lehet tölteni és aurába spriccelni
  • közvetlenül szájba lehet cseppenteni
  • cseppentheted fürdővízbe
  • készíthetsz belőle krémet
  • teheted a párnád alá az üveget
  • egyszerűen csak tartsd a kezedben és lélegezz.

Adagolása teljesen Rád van bízva, tudni fogod, hányszor használd." (Ann Callaghan)

Webáruház készítés