Blog

 

Az eszenciák titkai: a Perelandra MBP

A virágeszenciák hatását a leggyakrabban úgy szokták leírni, hogy harmonizálják a betegségek mögött meghúzódó érzelmi egyensúlyvesztést. Ez a megfogalmazás azonban néha megtévesztő lehet, hiszen azt a látszatot kelti, mintha az eszenciák kizárólag az érzelmi élet felől lennének megragadhatók, és minden esetben egyfajta feltárásra lenne szükség ahhoz, hogy a fizikai tüneteket össze tudjuk kapcsolni a virágeszenciákkal. Az, hogy ez mennyire nincs így, talán egyik termékkör sem példázza jobban, mint a

Perelandra MBP (Microbial Balancing Program) eszenciák

szervrendszereket kiegyensúlyozó csoportja. Ismerkedjünk meg ezekkel a rendkívüli eszenciákkal!

Eszenciák, virágeszenciák, Bach-virágeszenciák

... hogy is van ez?

Webáruházunkban csaknem 1000 különböző eszencia található különböző kategóriákba sorolva. Vannak közöttük olyanok, amik "ugyanolyan" eszenciák nagyjából azonos neveken (pl. Apróbojtorján - Agrimony), de olyanok is, amik egymáshoz hasonló eszenciák eltérő névvel (Elsősegély Cseppek - Vészcsepp - Rescue Remedy - First Aid). Általában virágból, de néha ásványokból vagy drágakövekből, néha pedig nem is tudjuk az összetételt, mert a gyártó nem adja meg. Vannak "beszédes nevű" összetett eszenciák (Sweet dreams - Gentle Sleep - Nyugodt éjszakák), és egy-egy virág nevére hallgató mono készítmények.

Nekem, aki csaknem 30 éve foglalkozom virág- és egyéb eszenciákkal, ez magától értetődő és egyszerű, azonban sokak számára bonyolultnak tűnhet. Tegyünk tehát egy kicsit rendet az eszenciák háza táján.

Black Friday akció -2019. 11. 29.

2020. november 27-én újra Black Friday. Ezen a napon webáruházunkban 0-24-ig számos termékre kiterjedő 10-25%-os kedvezménnyel várjuk kedves Vásárlóinkat. 

 

 

BEVEZETÉS

Régóta ismert, hogy a Gondviselés eszközei a Természetben rejtőznek, hogy Isten a füveket és fákat ruházta fel a betegségek megelőzésére és gyógyítására szolgáló erővel. Könyvünkben a Természet azon gyógyszereit mutatjuk be, amelyek más szereknél talán több áldásos hatással bírnak, és megadatott számukra a sok szenvedés és betegség leküzdéséhez szükséges erő. 

 

1886-ban szeptember 24-én született Dr. Edward Bach, a Bach-virágterápia megálmodója és kidolgozója. Ennek emlékére ezen a napon webáruházunkban 0-24-ig, üzletünkben 10 és 18 óra között szinte minden termékre kiterjedő 10-20%-os kedvezménnyel várjuk kedves Vásárlóinkat. 

 

Amikor egy kérés kapcsán felmerült a lehetősége, hogy a következő blogbejegyzésünk a párkapcsolati problémákhoz kapcsolódjon, nagyon jó ötletnek tűnt, hiszen kimeríthetetlen témáról van szó. Menet közben azonban kiderült, hogy amennyire könnyű megtalálni ezt a témát, annyira nem egyszerű egy blogbejegyzés keretei közé beszorítani a maga teljességében mindazt, ami ide kívánkozik. Hiszen kis túlzással azt lehet mondani, hogy életünknek ez az a területe, amelyhez kapcsolódóan szinte mindig van egy kis gond: ha nincs párkapcsolatunk, akkor az a baj, ha van, akkor pedig az. És van is, nem "olyan", vagy ha olyan, nem „úgy”.

2018.03.20 13:41

Itt a tavasz. Erről kinek a természet ébredése, kinek a kerti munka jut eszébe, és persze vannak olyanok is szép számban, akiknek a tavasszal szinte kötelezően megjelenő tavaszi fáradtság jelent kihívást. Ez persze nem is csoda, hiszen így tél végére már kicsit megnyomott bennünket a hosszú szürkeség és sok felhő, hiányzik a napsütés és hiányoznak a friss gyümölcsök zöldségek, amelyek segítségével feltölthetnénk vitaminraktárainkat.

2017.12.09 07:05

Sok vásárlónk érdeklődik a különböző csakrafunkciókat erősítő eszenciákról, ezért készítettünk egy rövid összefoglalót a gyártók ajánlása alapján.

2017.12.08 08:40

Sokan érdeklődtek már nálunk, hogy hölgyek számára milyen virág- és egyéb eszenciák lehetnek a legalkalmasabb támogatók különböző problémáik esetében.
Mivel a szóba jöhető eszenciák száma rendkívül nagy, és a különböző élethelyzetek is rendkívül összetettek lehetnek, az alábbi összeállítással szeretnénk megkönnyíteni a téma iránt érdeklődők dolgát.

Hát, a cím kicsit kacifántosra sikerült :)

Ennek az az oka, hogy az eszenciákat a különböző gyártók nagyon sokféle módon javasolják alkalmazni, és a belsőleges módszerek mellett számos külsőleges felhasználás is teret nyert az utóbbi időben.
Webáruház készítés