MBP (Microbial Balancing Program) Solutions


Az MBP Solutions oldatok természetes növényi, ásványi energiák, valamint természetes gázok és elemek energetikai mintázatainak felhasználásával készülnek, és 30-40 különböző összetevőt tartalmaznak.
A készítés első fázisában a természet energiái segítségével tiszta és eredeti kiegyensúlyozott állapotukba kerülnek, hogy azután ezeket az energetikai mintázatokat egyesítve a szervekre specifikusan ható, rendkívül hatékony új minőségek jöhessenek létre.
A létrejött energetikai mintázat (csakúgy, mint a többi Perelandra Ltd. termék esetében vízzel kerül stabilizálásra, és brandyvel vagy borecettel kerül tartósításra.
Az így elkészült oldatok alkalmasak arra, hogy specifikusan egy-egy szervrendszer működését erősítsék, azok saját energiáit mozgósítsák, s íly módon az adott szerv (és ezen keresztül az egész szervezet) megerősödik, ellenállóbbá válik, illetve már kialakult betegség esetén könnyebben, gyorsabban gyógyul.

Az egyes oldatok alkalmazása eltérő adagolással történik, erről bővebben tájékozódhat összefoglaló táblázatunkban.

És egy változás: bár az üvegeken napi egyszeri alkalommal történő szedési javallat szerepel, egy a Perelandrától érkezett levél alapján a gyártó ezt módosította: az első három hónapban naponta 2x, reggel és este ajánlott bevenni a megjelölt mennyiséget.


prev
12
next


prev
12
next

Sorrend:

Az MBP Solutions alkalmazása nem helyettesíti a szükséges és megfelelő szintű orvosi beavatkozást!

Webáruház készítés