Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Kedvezmények

Cégünk a forgalmazott termékek árából a következő kedvezményeket biztosítja (az egyes kedvezménytípusok nem összevonhatók). Kérjük vegye figyelembe, hogy a kedvezmények csak a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesíthetők!

  • Egyéni vásárlóknak: A regisztrációkor minden vásárlónk számára automatikusan létrejön egy virtuális számla, amelyen minden vásárlás után jóváírjuk a az egyes termékek után járó kedvezményt. A kedvezmény mértéke a megvásárolt termék értékétől függ, és a következő vásárláskor a számla végösszegéből az összegyűlt pontok levásárolhatók. Pl. a magyar gyártású Bach-virágeszencia sorozat megvásárlása után 500 pontot írunk jóvá, így a következő vásárlás alkalmával 500.- forint levonható a vásárlás végösszegéből.
  • Terapeutáknak: Természetgyógyászoknak és természetgyógyászati területen oklevelet szerzett gyógyító kollégáknak a termékek árából 5%.
    Ezt a kedvezményt biztosítjuk kiemelt (éves viszonylatban 300.000.- forintos vásárlási értéket meghaladó) egyéni vásárlóink számára is.
  • Kereskedőknek: Működési engedéllyel rendelkező viszonteladóknak a termékek árából adott 10 illetve 20%. (A kedvezmény mértékét az határozza meg, hogy az adott termékkört cégünk importálja-e. 20% kedvezményt adunk az alábbi gyártók termékeiből: Perelandra, Living Tree Orchid Essences, Indigo Essences, Findhorn Flower Essences, Bailey Essences. 10% viszonteladói kedvezményt tudunk nyújtani az alábbi gyártók termékeiből: Ulmus Kft., DEVA, Nelson, ABFE)
  • Kiemelt forgalmazóknak: éves viszonylatban 500.000.- forintos vásárlási értéket meghaladó viszonteladóknak a termékek árából adott 15 illetve 25%.