Pink-eszenciák


A Pink-eszenciák az új paradigma hajnalát hozzák el. Ezek az eszenciák támogatják a régi programok eltávolítását és segítenek az új irányok megtalálásában és használatuk elsajátításában.
A Pink-eszenciák együtt alkalmazva a leghatékonyabbak, a segítségükkel kialakítható magunk körül egy csodálatos magasabb dimenziós tér, ha körben helyezzük el őket.

A Pink-eszenciák az 528 Hz, más néven a szeretetfrekvencia rezgését hordozzák és egy olyan dimenziót hoznak be életünkbe, ahol a magasabb tudatosság eredeti formája nem sérült.
Atért készültek, hogy energiájukkal támogassák bennünket, és e támogatás segítségével eljuthassunk a félelemből a szeretetbe. Segítségükkel megjelennek életünkben a magasabb dimenziók energiái, megkönnyítve az új rezgésszintre történő átalakulásunkat.
A Pink-eszenciák segítenek e magasabb rezgéseket lehorgonyozni a térben, ahol élünk. Ily módon nagyszerű kiegészítői egy terápiás térnek vagy megszentelt helynek. Ha lakásban helyezik el őket, segítenek emelni az épület rezgését, ami különösen hasznos a nagyon érzékeny embereknek, akiknek nehéz lehet a régi, alacsony rzegésű energiákkal együtt élni.
Az eredeti 13 Pink-eszencia 2006-ban készült el egyedi palackok és készlet formájában. Ma, most célszerűbbnek és hasznosabbnak tűnik 4 keverékbe csoportosításuk, de természetesen az eredeti 13 üveg is beszerezhető készlet formájában.
A Pink-eszenciák nem tartalmaznak tartósítószert, de egy kis törődésel és odafigyeléssel ugyanannyi ideig eltarthatók, mint bármely más eszencia.


prev
12
next

raktáron
raktáron
raktáron
raktáron
raktáron
raktáron
raktáron
raktáron
raktáron
raktáron

prev
12
next

Sorrend:

Webáruház készítés