Pink-eszenciák


A Pink-eszenciák az új paradigma hajnalát hozzák el. Ezek az eszenciák támogatják a régi programok eltávolítását és segítenek az új irányok megtalálásában és használatuk elsajátításában.
A Pink-eszenciák együtt alkalmazva a leghatékonyabbak, a segítségükkel kialakítható magunk körül egy csodálatos magasabb dimenziós tér, ha körben helyezzük el őket.

A Pink-eszenciák az 528 Hz, más néven a szeretetfrekvencia rezgését hordozzák és egy olyan dimenziót hoznak be életünkbe, ahol a magasabb tudatosság eredeti formája nem sérült.
Atért készültek, hogy energiájukkal támogassák bennünket, és e támogatás segítségével eljuthassunk a félelemből a szeretetbe. Segítségükkel megjelennek életünkben a magasabb dimenziók energiái, megkönnyítve az új rezgésszintre történő átalakulásunkat.
A Pink-eszenciák segítenek e magasabb rezgéseket lehorgonyozni a térben, ahol élünk. Ily módon nagyszerű kiegészítői egy terápiás térnek vagy megszentelt helynek. Ha lakásban helyezik el őket, segítenek emelni az épület rezgését, ami különösen hasznos a nagyon érzékeny embereknek, akiknek nehéz lehet a régi, alacsony rzegésű energiákkal együtt élni.
Az eredeti 13 Pink-eszencia 2006-ban készült el egyedi palackok és készlet formájában. Ma, most célszerűbbnek és hasznosabbnak tűnik 4 keverékbe csoportosításuk, de természetesen az eredeti 13 üveg is beszerezhető készlet formájában.
A Pink-eszenciák nem tartalmaznak tartósítószert, de egy kis törődésel és odafigyeléssel ugyanannyi ideig eltarthatók, mint bármely más eszencia.


prev
12
next

raktáron
raktáron
raktáron
Get Set Pink-eszencia 15ml.
5 950 Ft
Nincs raktáron
raktáron
raktáron
raktáron
raktáron
raktáron
raktáron
raktáron
raktáron

prev
12
next

Sorrend:

Webáruház készítés