Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Arany Sorozat

Ezek az eszenciák azért készültek, hogy elkísérjenek minket, ahogy haladunk egy új tudatossági szint arany hajnala felé a Föld bolygón.
Ahogy az Indigo-eszenciák segítettek a sötétség elűzésében, az Arany-sorozat segít rögzíteni a hajnal energiáit, míg megtanulunk létezni ebben az új rezgésben.
Az eljövendő napokban, hetekben és hónapokban sok kaotikus élmény ér majd minket, ahogy áthaladunk ezen az átmeneti időszakon. Tanui lehetünk olyan eseményeknek, amelyek mélységesen elszomorítanak, feldühítenek, vagy amelyek miatt reménytelennek látjuk a helyzetet. Ahelyett, hogy tartósan beleragadnánk ezekbe a negatív energiákba, fontos hogy mindenki érdekében az Igazság, Szeretet, Béke és Remény energiáihoz kapcsolódjunk és azokkal rezegjünk. Az Arany Sorozat eszenciái segítenek ezeket a harmonikus rezgéseket az energetikai mezőnkban tartani. Ha ez sikerül, a körülöttünk élőkre pozitav hatással leszünk, és segíthetünk nekik is egyensúlyba kerülni.


5termék 15
5termék 15