Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Gratitude Gold Series Indigo-eszencia 15ml.

Gratitude Gold Series Indigo-eszencia 15ml.
Gratitude Gold Series Indigo-eszencia 15ml.

A Gratitude a Gold Series tagja és 2014 nyarán készült az Anemone x
hybrida "Honorine Jobert", egy nagyon szép japán
szellőrózsa energiáival.

Ár/ml.
396 Ft/ml.
Nincs raktáron
raktáron
5 950 Ft
Részletek

A hála érzésének energiája megemeli a rezgésszintünket és fontos eszköz azokon a napokon, amikor félénknek, vagy depressziósnak érezzük magunkat. A vonzás törvénye vonatkozik a gondolatainkra éppúgy, mint
az anyagi dolgok megnyilvánulására. Tehát, ha depressziósnak érzi magát, a vonzás törvénye egyre több depressziós gondolatot vonz be, ezáltal csökkenti a rezgésszintünket és egy ördögi körbe kerülhetünk. Ez minden esetben így működik, ha magasabb szintre emeljük a rezgésszintünket, a magnetizmus, vagy vonzás sokkal gyorsabban fog hatni, mint korábban, amíg el nem érjük azt a pontot, ahol azonnal bevonzzuk a rezgésszintünknek megfelelő érzéseket és helyzeteket. Ezért sokkal fontosabb most, mint bármikor korábban, hogy újra kalibráljuk rezgésünket felfelé.

A rezgésszint megemelésének legegyszerűbb módja, hogy összpontosítson valami olyan dologra, ami örömet jelent és érezzünk hálát, ami az öröm forrása. Pontosan ez az, amit a Gratitude eszencia tesz. A gyönyörű japán Anemone virágok magasan a sötét levelek fölé emelkednek, vidáman bólogatva a szélben. Ha rájuk nézzünk, nem tudunk segíteni, de hálásnak érezzük magunkat, ezek a virágok még a legsötétebb napokon is örömöt hoznak.

Ülj tehát le kezedben az eszenciával, amikor úgy érzed, hogy le vagy törve, és perceken belül érezni fogod a megkönnyebbülést. Ez a könnyedség vonzani fogja többit és íly módon, akkor megemeli a rezgésszintedet.

 

Összetevők: víz, alkohol (20% V/V), virág/ásvány kivonat.

 

Adagolás: vízben hígítva.

Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-IG-02
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények