Termék részletek


Gratitude Gold Series Indigo-eszencia 15ml.
 • Gratitude Gold Series Indigo-eszencia 15ml.

Gratitude Gold Series Indigo-eszencia 15ml.

A Gratitude a Gold Series tagja és 2014 nyarán készült az Anemone x
hybrida "Honorine Jobert", egy nagyon szép japán
szellőrózsa energiáival.

Ár/ml.:
582 Ft/ml.
5 950 Ft
Nincs raktáron
 • A hála érzésének energiája megemeli a rezgésszintünket és fontos eszköz azokon a napokon, amikor félénknek, vagy depressziósnak érezzük magunkat. A vonzás törvénye vonatkozik a gondolatainkra éppúgy, mint
  az anyagi dolgok megnyilvánulására. Tehát, ha depressziósnak érzi magát, a vonzás törvénye egyre több depressziós gondolatot vonz be, ezáltal csökkenti a rezgésszintünket és egy ördögi körbe kerülhetünk. Ez minden esetben így működik, ha magasabb szintre emeljük a rezgésszintünket, a magnetizmus, vagy vonzás sokkal gyorsabban fog hatni, mint korábban, amíg el nem érjük azt a pontot, ahol azonnal bevonzzuk a rezgésszintünknek megfelelő érzéseket és helyzeteket. Ezért sokkal fontosabb most, mint bármikor korábban, hogy újra kalibráljuk rezgésünket felfelé.

  A rezgésszint megemelésének legegyszerűbb módja, hogy összpontosítson valami olyan dologra, ami örömet jelent és érezzünk hálát, ami az öröm forrása. Pontosan ez az, amit a Gratitude eszencia tesz. A gyönyörű japán Anemone virágok magasan a sötét levelek fölé emelkednek, vidáman bólogatva a szélben. Ha rájuk nézzünk, nem tudunk segíteni, de hálásnak érezzük magunkat, ezek a virágok még a legsötétebb napokon is örömöt hoznak.

  Ülj tehát le kezedben az eszenciával, amikor úgy érzed, hogy le vagy törve, és perceken belül érezni fogod a megkönnyebbülést. Ez a könnyedség vonzani fogja többit és íly módon, akkor megemeli a rezgésszintedet.

   

  Összetevők: víz, alkohol (20% V/V), virág/ásvány kivonat.

   

  Adagolás: vízben hígítva.

 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  EC-IG-02
  Státusz
  raktáron    
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés