Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Berber nőszirom (Iris unguicularis – Algerian Iris) Bailey virágeszencia 10ml.
Berber nőszirom (Iris unguicularis – Algerian Iris) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Berber nőszirom (Iris unguicularis – Algerian Iris) Bailey virágeszencia 10ml.

Kevésbé válunk fogékonnyá arra, hogy olyan szexuális kapcsolatokba keveredjünk bele, amelyek természetüknél fogva tévesek.

Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  2 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek

Ez a virág segít bennünket eltávolodni azoktól a szexuális érzelmektől, amelyek másképp eltompítanák ösztönös megérzéseinket. A szexuális hév nagyon erős tud lenni, ezért irányítás alatt kell tartanunk érzéseinket. Máskülönben könnyen olyannyira legyőzhetnek bennünket vágyaink, hogy nem látjuk meg azokat a negatív tényezőket, amelyek hátrányosan érinthetik a jövőnket. Erre mondják, hogy ’a szerelem vak’. Az igaz szerelem sosem vak, a szexuális vágyakba való túlságos belekavarodás az, ami vakká tehet bennünket. Ez a virág segít bennünket abban, hogy a szexualitás és vele a saját szexualitásunk iránt tisztább szívvel viseltessünk. Segít bennünket, hogy kevésbé váljunk eltompulttá (kótyagossá) szexuális hevünkkel szemben, olyannyira könnyítve érzelmeinken, hogy ne merüljünk azok túlhajszoltságába. A berber írisz megkönnyítheti életutunkat azáltal, hogy kevésbé legyünk fogékonyak arra, hogy olyan szexuális kapcsolatokba bonyolódjunk, amelyek természetüknél fogva tévesek. Segít eltávolítani a tüskét szexualitásunkból, hogy úgy tekinthessünk rá, mint a természetünknek olyanjára épp, amelyet szeretettel szükséges ápolnunk.

Összetevők: víz, alkohol (50% V/V), virágkivonat.

 

Adagolás: 2 csepp, vízben hígítva.

Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-001
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények