Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Defender from the Dark Aura Spray

Tisztító és védő aura spray

Pleurothallis phalangifera

Ár/ml.
132 Ft/ml.
Nincs raktáron
raktáron
6 590 Ft
Részletek

Egy globális energetikai kihívásra válaszolva, ez az orchidea szólított meg minket, hogy eszenciát készítsünk belőle 2010 októbere elején - írta Don. A botanikai nevének második felének – Pleurothallis phalangifera – fordítása falanx-szerű, melynek értelme, hogy az orchidea hegye úgy néz ki, mintha katonák kis falanxát vezetné. Donnak egy álomkép ismétlődött egy éjjelen ezzel az eszenciával kapcsolatban: tündék százai vállukon íjaikkal, erőiket rendezve készültek fel a csatára. És valójában az orchidea megjelenése mintha Tolkien-t idézné. Kapcsolódik egy érzés ehhez az eszenciához: bár ismeri a sötétet, nem a sötétből való. A létezés mély jóságát (de nem naivitását) testesíti meg, fenyegető habitusával a sötét erők idején.
Van egy bölcs mondás, miszerint a “legjobb védekezés a támadás” – ez az eszencia rendelkezik azzal a képességgel, hogy kivédje és megtisztítsa akár a legmagasabb szintű és erejű sötét energiákat.

Kivételes aspektusa az eszenciának, hogy már készítés során világossá vált, hogy más eszenciákkal kombinálva is alkalmazni kell. Ahelyett, hogy mindent egy kaptafára akarnák húzni, mintha az lett volna az eszencia szándéka, hogy alapjává váljon a védelmező eszenciák mini-készletének annak érdekében, hogy az emberek képesek legyenek finomra hangolni védelmük legjobb formáját, amelyre nekik vagy a kliensüknek szüksége van.

Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-OA-12
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények