Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Szállításhoz sugárzásvédő csomagolás - minden csomaghoz csak egyszer kell megrendelni!
Szállításhoz sugárzásvédő csomagolás - minden csomaghoz csak egyszer kell megrendelni!
500 Ft

Szállításhoz sugárzásvédő csomagolás - minden csomaghoz csak egyszer kell megrendelni!

Kérésre az általunk árusított eszenciákhoz a szállítás idejére az elektromágneses sugárzások hatásait kivédő csomagolást biztosítunk. Amennyiben szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatásunkat, tegye ezt a terméket is kosarába! Csomagonként csak 1x kell választani a termékek számától függetlenül!

raktáron
500 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Közismert, hogy a homeopátiás gyógyszerekhez hasonlóan a virág- és egyéb eszenciák is érzékenyek az elektromágneses térre: tárolásukkor, esetleges szállításukkor figyelni kell rá, hogy ne tegyük kia szereket tartósan elektromágneses sugárzásnak, ne tároljuk, televízió, számítógép, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, stb. közelében.

Ugyanakkor semmi nem védi a készítményeket szállítás közben, és talán a szállító cégektől nem is várható el, hogy erre odafigyeljenek, tehát nekünk kell gondoskodni róla, hogy az eszenciák valóban gyógyító erejük teljében érjenek a rendeltetési helyükre.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet rá, hogy az általunk forgalmazott eszenciák szállítása és tárolása a lehető leg gondosabb legyen. Már eddig is megvalósítottuk, hogy az eszenciák telephelyünkre szállításakor védetten legyenek csomagolva és tárolásuk során ügyeltünk rá, hogy semilyen elektromágneses sugárzásnak ne legyenek kitéve.

Most ezt a védettséget terjesszük ki igény esetén a vevőhöz szállítás idejére is oly módon, hogy az ne jelentsen nagy anyagi terhet, mégis szavatolható legyen a szerek hatékonysága.

Adatok
Cikkszám
EC-ES-01
Vélemények