Új jelszó kérése

A hónap virágeszenciája

Mit takar a cím? Havonta megújuló akciós termékkörünkre utal, s ezen akció keretében havonta kiválasztunk egy növényt, s az ÖSSZES ebből a növényből készült eszencia 10% kedvezménnyel vásárolható meg.

Egyben kísérletet teszünk arra is, hogy az adott eszenciákról rendelkezésre álló információkat minél szélesebb olvasóközönséghez eljuttassuk.


Ezzel a hónappal új időszámítás veszi kezdetét webáruházunk "A hónap virágeszenciája" sorozatában. Végére értünk a Bach-virágeszenciáknak, bízom benne, hogy kitartó olvasóink számos hasznos információt megtudtak ezeknek az eszenciáknak a használatáról. Mostantól olyan eszenciák következnek, amelyek kevésbé ismertek, ezért ritkábban is használjuk őket, ugyanakkor amellett, hogy alkalmazásuk sok esetben hasonlít Bach-virágterápiás társaikéhoz, több ponton ki tudják egészíteni, esetenként ki tudják bővíteni az eszenciák segítségével lefedhető állapotok körét.

 

2018 áprilisában a kiválasztott virág

 

a Tiszafa (Ancient Yew, Yew)

 

Ez az eszencia szerepel a Findhorn- és Bailey-eszenciák között is, s a két leírás nagyon hasonló hatását emeli ki az eszenciának.

A Tiszafa rugalmasságot ad, segít kitörni a rideg gondolati és viselkedési minták fogságából. A feszültség sok embert merevvé tesz, és bár erősnek tűnnek, hirtelen megtörhetnek a nyomás alatt. Olyanok, mint az öntöttvas, amelyik bár erős, egy hirtelen sokk hatására mégis eltörik. Gyakran megfigyelhető, hogy határozott elveik vannak, amelyek megvédik őket, ez azonban azt eredményezheti, hogy ha szembeszegülést érzékelnek, vadul, esetleg túlzóan reagálnak. Ebben a vonatkozásban a Tiszafa hatásában talán a Bach-virágeszenciák Bükkfájához, esetleg Tölgyfájához áll közel. Míg azonban Dr. Bach a toleranciára helyezte a hangsúlyt, a Tiszafa segít belátnunk, hogy nem bűn rugalmasnak lenni, vagy ha alkalmasint meghajlunk a vihar előtt. Megadja azt a tisztánlátást, hogy felmérhessük, milyen erők játszanak szerepet az adott helyzetben. Végül is csak egy bolond áll a gyorsvonat útjába!

A Tiszafa segít, hogy kevésbé legyünk büszkék saját ötleteinkre és elképzeléseinkre, hogy sokkal nyitottabban álljunk az új megközelítésekhez és gondolatokhez, s így segít szakítani a gondolatok és viselkedések régi mintáival.

Azonban nem csak a gondolatokról, véleményekről van szó! Ha eljött a felismerés, hogy el kell engedni valamit vagy valakit, ami/aki visszatart és visszahúz, a Tiszafa-eszencia segít abban, elengedjünk bármit, ami céunk elérésének útjában áll. Segít előrelépni és alkalmazkodni, döntéseket hozni, növekedni, végső soron újra építeni magunkat.

A Tiszafa, mint az egyik legtovább élő fa, amelynek legöregebb példányai 2-5000 évesek is lehetnek, az örök élet, és a folytonos megújulás képességének a szimbóluma. Így eszenciája segítségével megláthatjuk, hogy kik is vagyunk, hová is tartunk az életben, és mit kell tennünk céljaink elérése érdekében.

Igen hatékony eszencia azok számára, akik saját hitük és véleményük csapdájába estek.

Milyen esetekben válasszuk a Tiszafa-eszenciát? Ha

  • nem találjuk életünk irányát és célját
  • gondolataink és viselkedésünk régi mintákba ragadtak
  • függő módon kapcsolódunk valakihez vagy valamihez
  • személyes fejlődésünk akadályokba ütközik
  • elavult minták húznak vissza

A Findhorn-eszencia a hagyományos módon, míg a Bailey alkoholos áztatással készül a leveles-bogyós ágakból.

A Tiszafa-eszencia több összetett készítménynek is alkotórésze, ilyen például a Bailey Yang-eszencia, vagy a Findhorn Termékenység, Gyógyítsd az okot, és a Pszichés Védelem eszenciája.

 


 

Havi akciós termékek:

 

Termék Link Akciós ár

 

Findhorn (skót) termék, 15ml. cseppentős:

https://eszenciacentrum.hu/spd/EC-FM-01/Tiszafa-Taxus-Yew-Findhorn-Virageszencia-15ml

4.220.-

Bailey (angol) termék 10ml, cseppentős:

https://eszenciacentrum.hu/spd/EC-BF-133/Tiszafa-Taxus-baccata-Yew-Bailey-virageszencia-10m

3.140.-
Webáruház készítés