Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

A hónap virágeszenciája

Mit takar a cím? Havonta megújuló akciós termékkörünkre utal, s ezen akció keretében havonta kiválasztunk egy növényt, s az ÖSSZES ebből a növényből készült eszencia 10% kedvezménnyel vásárolható meg.

Egyben kísérletet teszünk arra is, hogy az adott eszenciákról rendelkezésre álló információkat minél szélesebb olvasóközönséghez eljuttassuk.


2018 szeptemberében a kiválasztott virág

 

a Feketebodza (Elder, Sambucus nigra)

Regeneráció, megtisztulás, vitalitás.

A Feketebodza virágából Findhorn- és DEVA Európai-eszencia is készül.

Amikor elégtelennek érzed magad s nem igazán vonzónak, akkor azonosulj a belső ifjúságoddal és életerőddel, s válj elragadóvá.

Légy olyan könnyű és gyönyörű lény, amilyen valóban vagy. Pihentesse a tökéletesség iránti vágyat, és ösztönözze természetes regenerációs és megújítási képességét. Ragyogja fiatalosodását és vitalitását.

A bodzavirág eszenciájának hatása a növény kettős jellegére vezethető vissza: a természetben gyomnövényként, a csalánhoz, vagy vérehulló fecskefűhöz hasonlóan nitrogénjelzőként tartják számon, gyógynövényként azonban illatos virágainak teája számos betegség esetén nyújt enyhülést. Így az eszencia hatását tulajdonképpen a szemétdombon növő rózsa képével állíthatjuk párhuzamba.

A bodzában megnyilvánuló primitív életerővel az eszencia olyan fejlődést segítő katalizátor, amely komoly tisztító potenciállal rendelkezik. Segít azoknak, akik elutasítják magukat, szégyent éreznek, vagy csúnyának tartják magukat. Segít romokban heverő belső "építményünk" újjáépítésében, vagy abban támogat minket, hogy visszanyerjük hitünket, bizalmunkat és vitalitásunkat az elhagyatottság, az elszigeteltség és a bizonytalanság időszakában.

A negatív énkép, a szegényes önértékelés és a beragadt érzelmek lenyomhatják a testet, a lelket és a szellemet. Az életkor előre haladása ugyancsak ronthatja az önértékelést. Ha nem vagy rendben magaddal, a tested is stresszes lesz boldogtalanságod eredményeképpen, meghatározva az általános közérzetedet. Amilyen a megjelenésed, az közvetlenül megmutatja, hogy hogyan tekintesz magadra, mit gondolsz a megjelenésedről, és hogy hogyan érzed magad a bőrödben. Az energia követi a gondolatokat.

A bodza eszenciája megnyitja a belső szemed a szépségre, ami belül rejtőzik - a szépség tapasztalatára, amely egyensúlyban és harmóniában él az igazi természeteddel. Így megerősödve a belső szépség kisugárzik, mint fiatalos életerő és jó közérzet.

Használjuk, ha

 • szorongunk önmagunk, vagy a megjelenésünk miatt
 • nehézkesnek, legyőzöttnek, zsúfoltnak érezzük az életünket
 • kevés bennünk az életerő és a dinamizmus
 • szegényes az énképünk vagy önbizalmunk
 • nem érzezzük kénylmesnek a testünket
 • félünk az idősödéstől

Annak érdekében, hogy

 • erősödjön belső képességünk a megújulásra
 • kapcsolódjunk az életerő és fiatalság érzéséhez
 • felébresszük és kisugározzuk belső szépségünket
 • fenntartsuk pozitív énképünket
 • örömtelien éljük meg fizikai testünket

Segít feldolgozni a szégyenérzetet, a megalázottság és a tökéletlenség érzését. A színtelen, visszahúzódó, engedelmes, vitalitáshiányos egyéneknek. Azoknak, akik megtagadják a testüket, és akik hamis látszatok mögé bújnak. Javasolt, ha elhagyatottnak érezzük magunkat vagy tele vagyunk bizonytalansággal. Válságokat vagy súlyos eseményeket követő üresség és önbizalom vesztés esetén is hasznos.

A Fekete bodza eszencia fontos összetevő az Eros, a Femininity, a Life Force, a Prosperity és a Seasonal Affections Findhorn Összetett Eszenciákban.


 

Havi akciós termékek:

 

Termék Link Akciós ár

 

Findhorn (skót) termék, 15ml. cseppentős:

https://eszenciacentrum.hu/spd/EC-FM-10/Fekete-bodza-Sambucus-nigra-Elder-Findhorn-Virages

4.220.-

DEVA (francia) termék 10ml, spray:

https://eszenciacentrum.hu/spd/EC-EV-21/Feketebodza-Sambucus-nigra

2.745.-