Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Orvosi tisztesfű (Stachys officinalis – Betony) Bailey virágeszencia 10ml.
Orvosi tisztesfű (Stachys officinalis – Betony) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Orvosi tisztesfű (Stachys officinalis – Betony) Bailey virágeszencia 10ml.

A tudatalattiba rejtett félelmekre, beleértve a nyilvánvalóan irracionális félelmeket is. A felismerhetetlen és megmagyarázhatatlan félelmekre.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  1 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
Ezek a tudatalattinak azon mély félelmei, amelyek most még elbújtak előlünk, de idővel eluralhatják majd életünket. Ezek az erők azok, amelyek miatt méltatlannak, nem szeretettnek, nem akartnakérezhetjük magunkat. Rendkívüli esetekben ezek a félelmek az öngyilkosság gondolatának fontolgatásáig vezethetnek. Elvágnak bennünket az igaz utunk felismerésétől. Feltűnhetnek, mint démonok, ördögök, „a gonosz belül”, vagy létünk árnyékos oldalaként. Származhatnak gyermekkorunk olyan állapotából, amikor azt hitették el velünk, hogy természetünknél fogva gonoszak vagyunk – az eredendő bűntől telítve. Freud a tudatalattit, mint a negatív elfojtott impulzusok gyüjtőhelyként látta. Nem ismerte fel, hogy a belső bölcsességnek és fénynek is helye van benne. Képesnek kell lennünk könyörületesen fényt deríteni a belső démonokra, és akkor annak látjuk meg őket, amik – csupán régi gondolatformák, amelyeknek nincs valós alapjuk. Az Orvosi tisztesfű képes felfedeztetni velünk ezt a belső igazságot, hogy túl tudjunk jutni gondolkodásunk negatív csapdáin. Ha egyszer már megszabadultunk régi tudatalatti félelmeinktől, akkor már képesek leszünk sokkal többet megtapasztalni az életben levés dicsőségéből is. Akkor látni fogjuk, hogy különleges lehetőségünk adatott meg növekedni és fejlődni ebben a lenyűgöző műhelyben, amelyet Földnek hívunk.

Összetevők: víz, alkohol (50% V/V), virágkivonat.

Adagolás: 2 csepp, vízben hígítva.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-007
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények