Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Saspáfrány Aq (Pteridium aquilinum - Bracken Aq.) Bailey virágeszencia 10ml.
Saspáfrány Aq (Pteridium aquilinum - Bracken Aq.) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Saspáfrány Aq (Pteridium aquilinum - Bracken Aq.) Bailey virágeszencia 10ml.

Az intuitív érzékenység gyermekkori blokkolódása a természet intuitív oldalával szembeni félelmet eredményezi. Ez az eszencia a gyerekkori pszichés érzékenység blokkjához kapcsolódik.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  2 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
Ez a sajátos nehézség nem tárható fel a Gyermekkor keverékkel. A gyerekek természetüknél fogva pszichikai tudatukban vannak születésük pillanatától. Mégis, érzékenységük gyakran blokkolódik mások hatására (általában a szülők miatt). Nevezhetik ezt „gyermeki képzelődés”-nek és gondolhatják, hogy ezt a valamit ki kell nőni. Hogy képzelt játszótársuk van, ez csak amolyan pszichikai érzékenység működésükben. Ha ez az érzékenység blokkolttá válik mások hozzáállása által, mélyen gyökerező félelmekhez vezethet az intuitív elmében. Azt az érzést mutathatja, hogy a megérzés az valami rossz, vagy megbízhatatlan dolog. A feltörő nyílt félelemnek és ezeknek az elfojtott képességeknek az elfogadása okozhatja a problémákat. Ha az állapot nagyon mélyre hatol, akkor egy ilyen típusú személy erőszakosan reagálhat arra a feltételezésre, hogy ezek a képességek mégis léteznek. A tagadásuk rendkívül heves lehet, még olyan vádakhoz is elvezethet, hogy az efféle képességeket az ördög teremtette maga. A Saspáfrány emberek általában „bal-agyféltekéseknek” tűnnek, vagyis akiknél a logikus elme uralkodik, még annak tényében is, hogy nagy érzékenységgel rendelkeznek, igen jól elrejtve azt. Gyakran hajlamosak arra, hogy nagyobb hangsúlyt helyezzenek a dolgokra, mint az emberekre. Az előre meghatározható dolgok sokkal kényelmesebben illeszkednek az elfogadott logikus világnézethez. Mindazonáltal számos problémát okozhat az, ha megkíséreljük az embert ezzel a logikus nézettel megfeleltetni, minthogy az ember kellemetlenül visszautasíthatja, hogy megfeleljen egy szilárd megjósolható mintának. A Saspáfrány segíti az intuitív elmét szabaddá tenni. A kommunikáció ekkor a logikaitól eltérő szintre helyeződhet át, nagy örömet eredményezve általa. A művészi tevékenységben való részvétel jól segítheti felébreszteni az elfojtott intuitív és alkotói oldalt. Ez pedig fel fogja bátorítani az agy jobb és bal agyféltekéjét arra, hogy szóba álljanak egymással, elősegítve a személy harmóniáját és nyugalmát. A Yang keverék eszencia szintén hathatós lehet abban, hogy fenntartsa a stabilitást a logikus oldalon, amíg megtalálja a kapcsolat az ösztönnel.

Összetevők: víz, alkohol (50% V/V), virágkivonat.

Adagolás: 2 csepp, vízben hígítva.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-016
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények