Termék részletek


Gyermekkor (Childhood) Bailey virágeszencia 10ml.

Gyermekkor (Childhood) Bailey virágeszencia 10ml.

Gyermekkori lezárt mintákra. Segít felszabadítani a gyermekkorban blokkolt energiákat.
Ár/ml.:
349 Ft/ml.
4 225 Ft
db Kosárba
 • Gyermekkori lezárt mintákra. Segít felszabadítani a gyermekkorban blokkolt energiákat. A legtöbbünk – még ha nem is mindnyájunk – hordoz olyan sérüléseket, amelyeknek gyökerei a gyermekkori élményekben és körülményekben rejlenek. Ezek végül kijavíthatók, felülírhatók a felnőtt életben. A nehézséget az adja, hogy ezek a mélyen beültetett feltételekhez kötött minták időről időre eluralhatják életünket, attól függően, mit váltanak ki. Ilyenkor akár jellemünkkel ellentétesen viselkedhetünk, hogy azután megbirkózzunk tetteinknek következményeivel. Ez az összetett eszencia segít bennünket, hogy „elérjünk a mához”, fokozatosan feloldva a régi mintákat.

  Összetevők:
  Saspáfrány (Alc.) (Pteridium aquilinum)
  Segít megmenekülni attól, hogy az engedelmes gyerek megrögzött szerepét játsszuk, attól, hogy azt érezzük mindig, hogy mások uralkodnak felettünk. Segítségével képesek leszünk saját utunkat járni, és felelősséget vállalni cselekedeteinkért.

  Vadrepce (Sinapis arvensis)
  Azoknak, akik nem igazán akarnak felnőni. A felnőttek életét ijesztőnek látják, és olyan világot akarnak, ahol minden jó és előre látható. A Charlock segít felszabadítani bennünket, hogy felfedezzük a kiforrott felnőtt lét igencsak valós előnyeit.

  Bunkós hagyma (Allium spherocephalon L.)
  Segíti az elfojtott energiákat a felszínre hozni, hogy láthassuk, ami megtörtént a gyermekkel, az nem történt meg a felnőttel, így oldva fel azokat a régi sérelmeket, amelyeket mélyen elrejtettünk.

  Macskagyökér (Valeriana officinalis)
  Azoknak, akik korai életüktől fogva híján vannak a szeretetnek, és végül az elveszett gyereket játsszák, mindig a vigasztalást és a támogatást keresve másokban. Nem képesek saját életüket élni, ezért mindig mások örömeit figyelik. Általában nem tudják, kik is ők valójában, vagy hogy mit is akarnak igazán.

 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  3 db
  Cikkszám
  EC-BF-021
  Státusz
  raktáron    
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés