Termék részletek


Depresszió és kétség (Depression & Despair) Bailey virágeszencia 10ml.

Depresszió és kétség (Depression & Despair) Bailey virágeszencia 10ml.

Azokra az időkre, amikor negatív gondolatmintákba záródunk, beleértve a kétségbeesés mélységeit is.
Ár/ml.:
349 Ft/ml.
3 840 Ft
db Kosárba
 • Mindig akkor érzünk levertséget, amikor a dolgok negatívaknak és irányításunkon kívülinek tűnnek. Ha egy igazán borzasztó helyzetnek ütközünk, az kétségbeesésbe fordulhat át. Ez az eszencia azokkal az időkkel birkózik meg, amikor negatív gondolatmintáinkba számos eltérő módon záródunk be.

  Összetétel:
  Kökény (Prunus spinosa) a kétségbeesés mélységére, amikor minden elveszettnek tűnik, s nincs kiút a helyzetből – „a lélek sötét éjszakája”.
  Kékcsengő (Hyacinthoides non-scripta) enged bennünket kiszabadulni az önutálat és az ön-elmarasztalás érzéseiből, amelyek egy valótlan önképből bukkannak fel. Segít, hogy új utakon növekedjünk, ahogyan a Kékcsengő tavasszal, új színre és vibrációra leljünk életünkben.
  Hölgymál (Hieracium vulgatum) amikor önbizalomhiányunkból fakadó tehetetlenségünk miatt képtelenek vagyunk megbírkózni a bennünket körülvevő helyzetekkel. Ez az eszencia hozzásegít ahhoz, hogy új látásmóddal lássuk a világot, és hogy ezáltal saját kezünkbe vegyük az életünket.
  Vérvörös ribiszke (Ribes sanguineum) azok számára, akik úgy érzik, hogy folyamatosan vereséget szenvednek, de bátran szembenéznek ezekkel a helyzetekkel. Gyakran az ilyen emberek nehéznek találják, hogy közvetlenül tekintsenek a szituációra, ami a nehézséget okozta számukra. Ez az eszencia hozzásegíti őket, hogy szembenézzenek azokkal.

  Az eszencia nem helyettesíti klinikai depresszió esetén a szükséges orvosi ellátást!

 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  3 db
  Cikkszám
  EC-BF-030
  Státusz
  rendelésre    
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés