Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Depresszió és kétség (Depression & Despair) Bailey virágeszencia 10ml.
Depresszió és kétség (Depression & Despair) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Depresszió és kétség (Depression & Despair) Bailey virágeszencia 10ml.

Azokra az időkre, amikor negatív gondolatmintákba záródunk, beleértve a kétségbeesés mélységeit is.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  9 db
rendelésre
4 435 Ft
Részletek

Mindig akkor érzünk levertséget, amikor a dolgok negatívaknak és irányításunkon kívülinek tűnnek. Ha egy igazán borzasztó helyzetnek ütközünk, az kétségbeesésbe fordulhat át. Ez az eszencia azokkal az időkkel birkózik meg, amikor negatív gondolatmintáinkba számos eltérő módon záródunk be.

Összetétel:
Kökény (Prunus spinosa) a kétségbeesés mélységére, amikor minden elveszettnek tűnik, s nincs kiút a helyzetből – „a lélek sötét éjszakája”.
Kékcsengő (Hyacinthoides non-scripta) enged bennünket kiszabadulni az önutálat és az ön-elmarasztalás érzéseiből, amelyek egy valótlan önképből bukkannak fel. Segít, hogy új utakon növekedjünk, ahogyan a Kékcsengő tavasszal, új színre és vibrációra leljünk életünkben.
Hölgymál (Hieracium vulgatum) amikor önbizalomhiányunkból fakadó tehetetlenségünk miatt képtelenek vagyunk megbírkózni a bennünket körülvevő helyzetekkel. Ez az eszencia hozzásegít ahhoz, hogy új látásmóddal lássuk a világot, és hogy ezáltal saját kezünkbe vegyük az életünket.
Vérvörös ribiszke (Ribes sanguineum) azok számára, akik úgy érzik, hogy folyamatosan vereséget szenvednek, de bátran szembenéznek ezekkel a helyzetekkel. Gyakran az ilyen emberek nehéznek találják, hogy közvetlenül tekintsenek a szituációra, ami a nehézséget okozta számukra. Ez az eszencia hozzásegíti őket, hogy szembenézzenek azokkal.

Az eszencia nem helyettesíti klinikai depresszió esetén a szükséges orvosi ellátást!

Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-030
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények