Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Föld-elem túlsúly (Earth Excess) Bailey virágeszencia 10ml.
Föld-elem túlsúly (Earth Excess) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Föld-elem túlsúly (Earth Excess) Bailey virágeszencia 10ml.

Az Öt elem készletbe tartozó eszencia.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  3 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
A meglévő tulajdonságok:
Túlságosan óv másokat, megfojtó, túlságosan barátságos, túlságosan felelős, megszállott, csökönyös, makacs, szimpátia hajhász.

Összetevők
Narancsszínű dudafürt (Colutea orientalis x media)
Ez a virág a katarzisról szól, a múltnak azon dolgaitól való megszabadulásról, amelyek többé már nem hasznosak a számunkra. A bűntudat és az alkalmatlanság érzésének ellenszere.
Vadrózsa (Rosa canina)
A vigasz és támogatás szeretetének eszenciája. Segíti a biztonság érzetét nyújtani, hogy ne érezzük annak a szükségét, hogy a vigasz külső forrásaiba kapaszkodjunk.
Mezei perjeszittyó (Luzula campestris)
Ez a virág a jelen pillanatban tartózkodásunkkal függ össze. A zaklatottsághoz kapcsolódik, és ahhoz, hogy az elterelő gondolatok hogyan ragadnak el bennünket a jelen boldog megélésétől.
Csillagos májmoha (Marchantia polymorpha L.)
Ez az eszencia képessé tesz arra, hogy könnyednek érezzük magunkat a környezetünkben, és boldognak attól, akik belül vagyunk.
Hármaslevelű zsálya (Salvia fruticosa)
Ez az eszencia a Föld minőség melegségét, vigaszát és bölcsességét tükrözi. Segíti stabilizálni és „földelni” energiáinkat.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-036
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények