Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Tűz-elem túlsúly (Fire Excess) Bailey virágeszencia 10ml.
Tűz-elem túlsúly (Fire Excess) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Tűz-elem túlsúly (Fire Excess) Bailey virágeszencia 10ml.

Az Öt elem készletbe tartozó eszencia.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  3 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek

Bemutatva a tulajdonságait:
Megrögzött, állandó örömökre vágyakozás, agresszió, türelmetlenség, lobbanékony, rohamos, túl messzire megy, illetlen nevetés.

Összetétel:
Kékcsengő (Hyacinthoides non-scripta)
Amikor az ember úgy érzi, hogy darabokra hullik magában. A Kékcsengő lecsillapítja a túl aktív Tűz energiát, amely a valódi helyzete miatt ártalmassá válik.
Tűztövis (Pyracantha atalantioides)
Azokra a nem állandósult energiákra, amelyek akkor merülnek fel, amikor valaki elfojtja dühét vagy neheztelését. A Tűztövis megnyugtatja a túlzott Tűz kirobbanó természetét.
Japán liliomfa (Magnolia x loebneri “Leonard Messel”)
Segít abban, hogy aktívan vállaljunk kötelességet a világon, energiánkat szeretettel és könyörülettel fejezve ki, még ha időnként úgy is tűnhet, hogy az ártó mások számára.
Tengerparti habszegfű (Silene maritima)
Azoknak, akik gyerekkorukban el voltak különítve anyjuk vagy apjuk szerető támogatásától, mély bizonytalanságot okozva ezáltal bennük. A Habszegfű a mély bizonytalanság megrekedéséből mozdít ki, amely időnként az embert nem megfelelő viselkedésre késztetheti.

Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-040
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények