Termék részletek


Bánat (Grief) Bailey virágeszencia 10ml.

Bánat (Grief) Bailey virágeszencia 10ml.

Nagyon hatékony valamennyi olyan bánat és gyötrelem esetén, ahol mély szomorúság húzódik meg.
Ár/ml.:
349 Ft/ml.
4 225 Ft
db Kosárba
 • A Vadrózsa, a Juhsóska, a Heverő orbáncfű és a Pelyhes selyemperje eszenciák keveréke.
  Ez a keverék azok számára ajánlott, akik szerettük, vagy valami olyannak az elvesztésétől szenvednek, ami értékes volt életükben. Ezekben az időkben képesnek kell lennünk kifejezni bánatunkat, hogy az ne rögzüljön bennünk.

  Összetevők:
  Vadrózsa (Rosa canina): A vigasztalásért és támogatásért szeretetére, amikor teljesen megfosztottnak érezzük magunkat, és a többiek bármennyire is törődnek velünk, távolinak tűnnek. Segít félelem nélkül feltárni bánatunk mélységeit.
  Juhsóska (Rumex acetocella): Segít magunk mögött hagyni azt a keserűséget, azt a neheztelést, amelyet a „Miért kellet ennek velem megtörténnie?” érzés okoz. Akkor elfogadhatjuk azt, ami történt, hogy ne essünk a keserű érzések csapdájába.
  Heverő orbáncfű (Hypericum humifusum): A gyógyításra. Megpróbálja könnyíteni a helyzetet, és lecsökkenti azt az érzelmi feszülést és kétségbeesést, ami gyakran része a bánkódás folyamatának.
  Pelyhes selyemperje (Holcus lanatus): Felbátorít bennünket, hogy könnyeket ontsunk és szimbolikusan kimossuk azt a gyötrelmet, ami természeténél fogva jelenik meg ezekben az időszakokban.

 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  6 db
  Cikkszám
  EC-BF-049
  Státusz
  raktáron    
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés