Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Bánat (Grief) Bailey virágeszencia 10ml.
Bánat (Grief) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Bánat (Grief) Bailey virágeszencia 10ml.

Nagyon hatékony valamennyi olyan bánat és gyötrelem esetén, ahol mély szomorúság húzódik meg.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  4 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek

A Vadrózsa, a Juhsóska, a Heverő orbáncfű és a Pelyhes selyemperje eszenciák keveréke.
Ez a keverék azok számára ajánlott, akik szerettük, vagy valami olyannak az elvesztésétől szenvednek, ami értékes volt életükben. Ezekben az időkben képesnek kell lennünk kifejezni bánatunkat, hogy az ne rögzüljön bennünk.

Összetevők:
Vadrózsa (Rosa canina): A vigasztalásért és támogatásért szeretetére, amikor teljesen megfosztottnak érezzük magunkat, és a többiek bármennyire is törődnek velünk, távolinak tűnnek. Segít félelem nélkül feltárni bánatunk mélységeit.
Juhsóska (Rumex acetocella): Segít magunk mögött hagyni azt a keserűséget, azt a neheztelést, amelyet a „Miért kellet ennek velem megtörténnie?” érzés okoz. Akkor elfogadhatjuk azt, ami történt, hogy ne essünk a keserű érzések csapdájába.
Heverő orbáncfű (Hypericum humifusum): A gyógyításra. Megpróbálja könnyíteni a helyzetet, és lecsökkenti azt az érzelmi feszülést és kétségbeesést, ami gyakran része a bánkódás folyamatának.
Pelyhes selyemperje (Holcus lanatus): Felbátorít bennünket, hogy könnyeket ontsunk és szimbolikusan kimossuk azt a gyötrelmet, ami természeténél fogva jelenik meg ezekben az időszakokban.

Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-049
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények