Termék részletek


Megalapozottság (Grounding) Bailey virágeszencia 10ml.

Megalapozottság (Grounding) Bailey virágeszencia 10ml.

Az embert szilárdan a jelenbe földeli és elszakítja a kirekesztettség érzetétől.
Ár/ml.:
349 Ft/ml.
4 225 Ft
db Kosárba
 • A Füles kosbor, a Borostyán, a Hármaslevelű zsálya és az Arab madártej eszenciák keveréke.
  Időnként elveszítjük a kapcsolatunkat a földdel, és kirekesztve érezzük magunkat. Szilárdan kell megalapozódnunk a jelenben. Ez az eszencia kiváló arra, hogy magunkkal vigyük utazásunk során (különösen mozgó járművön). Szintén kiváló terapeuták, akik azoknak a pácienseiknek esetében használhatják jól, akik a kezelés alatt zavarttá válnak.

  Összetevők:
  Füles kosbor (Orchid mascula): Kitárja energiáinkat. Ha valami szokatlan történik velünk, a testünknek az a természetes védekezése erre, hogy bezárul. A Füles kosbor kioldja az energiaközpontokat a testben, mialatt megóvja az ekképpen kialakult sebezhető területeket.
  Borostyán (Hedera helix): Segít könnyednek maradnunk. Ellenáll azoknak a negatív hatásoknak, amelyek azért történtek, mert szükségünk volt arra, hogy erősen meggyökereződjünk a jelen pillanatban, állhatatosan tartva fenn az életet.
  Hármaslevelű zsálya (Salvia fruticosa): Ez az eszencia a Föld minőség melegségét, vigaszát és bölcsességét tükrözi. Segíti stabilizálni és „földelni” energiáinkat.
  Arab madártej (Ornithogalum arabica): A hirtelen sokkból eredő érzelmi kellemetlen következmény elsöprő hatású lehet egész rendszerünket tekintve, még ájulásra is késztethet bennünket. Az Arab madártej azon munkálkodik, hogy törölje ezt a hirtelen fellépő sokkreakciót, segítve bennünket abban, hogy leválasztódjunk arról, ami történt.

 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  5 db
  Cikkszám
  EC-BF-050
  Státusz
  raktáron    
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés