Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Mezei perjeszittyó (Luzula campestris - Hairy Sedge) Bailey virágeszencia 10ml.
Mezei perjeszittyó (Luzula campestris - Hairy Sedge) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Mezei perjeszittyó (Luzula campestris - Hairy Sedge) Bailey virágeszencia 10ml.

Azok számára, aki aggódnak és nehéznek találják emlékezetükben tartani a jelen pillanatot. Ez a figyelmetlenség a memória gyengeségét eredményezheti.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  2 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
A "Föld-elem túlsúly" eszencia összetevője.
Ez az eszencia azok számára ajánlott, akik nehéznek találják a jelenben tartózkodást, és akik hajlamosak a múltban, vagy a lehetséges jövőben időzni. A jelen pillanatbeli tudatosság ezen hiánya gyakran eredményezi a rövidtávú memória zavarát. Az ilyen emberek talán valami olyan dolog segítségével hozhatók a jelenbe, aminek kihatása van az egyéni jólétre, vagy örömet okoz nekik, s amire így normális esetben emlékezni fognak. Mindazonáltal a kevésbé fontosnak tűnő dolgokvalószínűleg elfelejtődnek, mivel a figyelmük nem egészen azzal foglalkozik, ami körülöttük történik. Időnként a memóriaprobléma a félelmeknek köszönhető. Vonakodhatnak meglátni azt, hogy mi is van valójában ott, hiszen ez azzal fenyeget, hogy ez a tudatosság meghozhatná hitüket. Ez arra készteti a memóriát, hogy válogató legyen, megerősítve az egyén hozzáállását és véleményét. Akkor bármi olyan, ami a hitüket fenyegetné, figyelmen kívül hagyható és elfelejthető. Ha valaki túlságosan mélyre merült a hitébe, szerencsésebb a "Beragadva" keverékkel kezdeni, de együtt is adhatjuk a két eszenciát. S hogy mennyire lehet haladni az ilyen klienssel, az nagymértékben azon múlik, hogy részt vesz-e a gyógyítási folyamatban.

Összetevők: víz, alkohol (50% V/V), virágkivonat.

Adagolás: 2 csepp, vízben hígítva.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-051
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények