Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Magyallevél (Ilex aquifolium – Holly Leaf) Bailey virágeszencia 10ml.

Segít, hogy úgy lássuk a dolgokat, ahogyan azok valójában vannak, és ezáltal elengedjük a felgyülemlett haragunkat és keserűségünket. A növény leveléből alkoholos módzserrel készül a bogyók megjelenése előtt.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Nincs raktáron
raktáron
4 435 Ft
Részletek
A "Düh és frusztráció", valamint a "Föld-elem hiány" keverékek összetevője.
A Magyallevél a düh és a neheztelés kulcseszenciája –a maga hegyes védekező tüskéivel a nehézségeinket tükrözi. Két különböző formája van a dühnek. Az első egy természetes, egészséges reakció az oktalan provokációra. Ebben az esetben, ahogy a kezdeti düh felvillan, képesek leszünk elbánni azzal a helyzettel, ami ezt az érzelmet kiváltotta. Mindazonáltal, ha bármi okból képtelenek lennénk elbánni a felmerülő dühvel, az az elmén és testen belül tárolódni fog, és nehezteléssé válik. Ez a visszatartott düh az, ami a nehézségeinket okozza. A Magyallevél számos módon hat. Védelmez minket, így nem tévesztődünk meg egykönnyen. Segít abban, hogy ne reagáljunk azonnal a provokációra. Megerősít bennünket azáltal, hogy egy lélegzetvételnyi szünetre késztet, mielőtt még cselekednénk a helyzetben, amely feldühített bennünket. Másodszor, megpróbálja megkönnyíteni a helyzetet, elhárítva az ellenünk irányuló sérelem vágyát. Ahogy a viasszerű bevonat a magyal levelén meggátolja, hogy idegen testek ragadjanak rá, az eszencia úgy képes bennünket kevésbé érzékennyé tenni mások ellenségessége iránt. Ezen felül a Magyal hegyes tüskéje arra emlékeztethet, hogy a Magyallevél megvédhet bennünket, megmutatva másoknak azt, hogy nem bölcs dolog provokálni bennünket, mert megsérthetik magukat.

Összetevők: víz, alkohol (50% V/V), virágkivonat.

Adagolás: 2 csepp, vízben hígítva.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-054
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények