Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Bizonytalanság (Insecurity) Bailey virágeszencia 10ml.
Bizonytalanság (Insecurity) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Bizonytalanság (Insecurity) Bailey virágeszencia 10ml.

A bizonytalanság minden formájára.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  6 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
A bizonytalanság olyan elszigetelt eseményekből fakadhat, amelyek azt az érzetet keltik bennünk, hogy a helyzet nem fog elmúlni. Minden esetben ugyanaz az eredet – az egyéni erő hiánya, képtelenség arra, hogy az ember saját végzetének mestere legyen. Ami szükséges, az annak nyugodt elfogadása, hogy mindig vannak olyan dolgok az életben, amiket irányítani tudunk, és olyanok, amelyeket nem. A bizonytalanság olyan dolgoktól való félelem, amelyeket nem tudunk irányítani, s amelyek a bizonytalanság érzetét erősítik meg. Ez az eszenciakeverék tükrözi a Gestalt ima felfogását, ami a következő gondolatot fejti ki: Adj bátorságot ahhoz, hogy megváltoztassam azokat a dolgokat, amelyeket szükséges megváltoztatni és meg lehet változtatni; és adj képességet azon dolgok elfogadására, amelyek nem változtathatók meg és a bölcsességet ahhoz, hogy elválasszam egyiket a másiktól.
Összetevők:
Vörös acsalapu (Petasites hybridus): Segít abban, hogy biztonságban érezzük magunkat saját létezésünkben. Számos embernek van olyan bizonytalansága, ami gyerekkorra vezehető vissza, megnehezítve számukra azt, hogy elfogadják saját jóságukat és értékeiket. Az Acsalapu eloszlatja ezeket a régi öreg mintákat, pozitív éleslátást és új önbizalmat nyújtva.
Mezei csorbóka (Sonchus oleraceus): Azok számára, akik soha nem ismertek szoros szeretetkapcsolatot korai életükben. Az érzelmi közelség hiánya űrt hagyhat, egy olyan bizonytalanságot, amit tovább vihetnek felnőtt korukba. A Csorbóka segít feldolgozni ezeket az élményeket, hogy többé ne érezzük a belső űrt magunkban.
Seprőkemoha (Discranella heteromalla): Az elmében rejlő sötét űrtől való félelemre. Az ilyen félelmek nagyon felforgatóak lehetnek, és időnként azt az érzést eredményezhetik, hogy mélyen belül valahol gonoszak vagyunk. A Seprőkemoha segít fényt deríteni ezekre a sötét űrökre, leleplezve a rejtett minőségek kincsestárát.
Habszegfű (Silene maritima): Különösen megfelelő arra, hogy segítsünk azoknak, akik valamilyen oknál fogva el voltak vágva az érzelmi támogatástól, már korai gyerekkorukban. A Habszegfű segít felfedeznünk a szerető és oltalmazó energiákat magunkban, amelyek semlegesíteni tudják a régi elhanyagolásás által keltett, kétségbeesett érzéseket.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-059
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények