Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Vörösfenyő (Larix decidua – Larch) Bailey virágeszencia 10ml.
Vörösfenyő (Larix decidua – Larch) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Vörösfenyő (Larix decidua – Larch) Bailey virágeszencia 10ml.

Arra bátorít bennünket, hogy kiterjesszük természetünk intuitív oldalát, és hogy a megfelelő helyére tegyük azt életünkben.
A Vörösfenyő a Yin és a Yin/Yang Kiegyensúlyozó keverékek egyik összetevője.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  2 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
Ez az eszencia a bennünk lévő Yin igazi erejének – az intuíciónaknak és a befogadásnak a felébresztője. A keleti terminológiában a Yin számos dolgot képvisel. Ez a hegy sötét oldala, inkább a mélysége, semmint a magassága. Természetünknek a befogadó, intuitív oldala ez. A szeretetről, a könyörületről és a nevelésről szól. Könnyed, de erőteljes a könnyedségében. A számos értelemben vett nőiesség a maga tiszta formájában – de mégis több ennél. A Yin inkább elfogad, semmint hogy szemben álljon. A Yin bölcsessége mélyebb, mint az igazság logikus Yang-eszméje. Ez az eszencia abban segít bennünket, hogy felfedjük Yin jellegünket, így azok kiegyenlíthetik létezésünknek Yang oldalát. Számos férfi, csakúgy, mint nő, szenved személyisége eme jellegének nehézségeitől. A Yang szereti a felelősséget, hogy menjen és tegye a dolgát. A férfiban a Yang dominál, és mivel féli a Yin bölcsességét, ez hajlamosítja a Yin uralására. Ezt a mögé rejti, hogy az intuíciót (ami belső tanítást jelent) csak amolyan vágyálomnak tekinti. A Vörösfenyő eszenciája – a tavaszi vörös hím barkából a Bach-eszenciától eltérő, alkoholos módszerrel készül – a Yin minőségek erőteljes aktiválója. Erősíti a Yin oldalt, hogy meghallható legyen a hangja, amikor a megérzés bölcsebb, mint természetünknek logikus oldala. Mielőtt szedni kezdjük pillantsunk bele a Yin-eszenciakeverék részleteibe is, mivel előfordulhat, hogy a keverék átfogóbb jellege sokkal megfelelőbb lenne a számunkra.

Összetevők: víz, alkohol (50% V/V), virágkivonat.

Adagolás: 2 csepp, vízben hígítva.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-061
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények