Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Orgona (Syringa vulgaris – Lilac) Bailey virágeszencia 10ml.
Orgona (Syringa vulgaris – Lilac) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Orgona (Syringa vulgaris – Lilac) Bailey virágeszencia 10ml.

Azok számára, akiknek személyi fejlődése visszamaradt a rajtuk uralkodó hatások miatt, általában már gyermekkorban vagy serdülőkorban.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  2 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
Az Orgona egyik alkotórésze a Fa hiánya eszenciakeveréknek.
Azok számára ajánlott, akik elmulasztották teljes kifejlődésüket és kivirágzásukat életükben, és így személyi növekedésük visszamaradt. Összezsugorodottként érezhetik magukat, ami időnként fizikai megjelenésükben is összezsugorodott vagy fejletlen alakban nyilvánul meg. Ezt egy uralkodó szülő, partner vagy tanár okozhatja. Az ilyen uralkodásnak az az eredménye, hogy képtelenek lesznek arra, hogy szabadon fejezzék ki azt, amit éreznek. Az Orgona a növekedéshez való megnyílásra és újrakezdésre bátorít fel bennünket. Azt láthatjuk, hogy semmi nem veszett el, csak egyszerűen hibernáltuk azokat. Amint kioldódnak a blokkolt energiák, rendkívül gyors egyéni növekedés mutatkozhat meg, úgy, ahogy egy növény fejlődik tavasszal. Gyakran az Orgona embereknek nehezükre eshet elfogadni saját értékeiket és lehetőségeiket. Valójában azt fogadhatták el, hogy áldozatok, akik biztonságban érzik magukat saját börtönükben. Ha kinyitják a kalitka ajtaját és kitekintenek a sokkal tágabb világ felé, ijesztőnek tarthatják azt. Szeretet és támogatás szükséges ahhoz, hogy átsegítsük őket az ilyen lényeges változások nehézségein. Itt igaz szeretetről, nem pedig szentimentalitásról beszélünk – támogatásról és nem kényeztetésről. Gyakran tanácsos a Keserűfű-eszenciát is beszednünk egy időben, mivel az biztosítani tudja a szükséges támogatást nagy változások idején. A Liliomfát és a Vadrózsát is tartsuk szem előtt, ha a szükséges szeretet újra megerősítésére van szükség.

Összetevők: víz, alkohol (50% V/V), virágkivonat.

Adagolás: 2 csepp, vízben hígítva.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-070
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények