Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Borkóró (Thalictrum dipterocarpum – Meadow rue) Bailey virágeszencia 10ml.
Borkóró (Thalictrum dipterocarpum – Meadow rue) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Borkóró (Thalictrum dipterocarpum – Meadow rue) Bailey virágeszencia 10ml.

Hogy felismerjük, miért érdemes küzdenünk az életünkben, és mi az, ami egészségtelen a számunkra. Világosságot nyújt, hogy megláthassuk, merre kell haladnunk ahhoz, hogy beteljesítsük igaz céljainkat az életben.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  2 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
A Borkóró a felismerésre szolgáló eszencia, amely megmutatja nekünk, mi az, ami a kárunkra, és mi az, ami a javunkra válhat. Magas növény, de igen finom és bájos. Levelei hasonlatosak a vénuszfordorka (Adiantum) leveleihez. A virágai apróak de hihetetlenül gyönyörűek, ibolya-lilák feltűnő krémfehér portokkal és porzókkal. Ez a mások szolgálatának a virága. Ez azonban nem az önfeláldozás üzenete – messze áll attól. A Borkóró üzenete az, hogy tegyük félre a mohóságot és az önzést, mert azok olyan fegyverek, amelyek nem csak az egyént, de végül az egész emberiséget is elpusztíthatják. Talán nem véletlen, hogy felfigyeltem erre a virágra néhány figyelemreméltó botrány után. Ezek nagyon világosan mutatták meg, hogy milyen katasztrofális hatással lehet a kapzsiság másokra. Ez fgüggetlen attól, hogy egy vállalat vagy egy személy kapzsiságáról beszélünk, a végeredmény ugyanaz lesz. A Borkóró megmutatja nekünk, hogyan válogassunk azok között a vágyak között, amelyek egészségesek számunkra, és azok között, amelyek a rombolás magját hordozzák bennük. Ez a nyugalom, az egyensúly virága. Képessé tesz bennünket arra, hogy higgadtsággal és nyugalommal éljünk a nehéz világban. Tisztánlátást ad, a mások szolgálatának üzenetét hordozza, azt a felismerést, hogy az ember nem sziget, hogy mindannyiunk együttműködésére szükség van az általános jó érdekében. A Borkóró jól együttműködik a Narancsszínű dudafürttel, segítve azon, aki bűnösnek érzi magát. A Dudafürt segít elengedni a régi negatív érzéseket elengedni, míg a Borkóró ítélőképességet nyújt nekünk ahhoz, hogy megfelelő irányt tudjunk választani az újonnan felszabadult energiának.

Összetevők: víz, alkohol (50% V/V), virágkivonat.

Adagolás: 2 csepp, vízben hígítva.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-072
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények