Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Görög zsálya (Salvia fruticosa - Mediterranean Sage) Bailey virágeszencia 10ml.
Görög zsálya (Salvia fruticosa - Mediterranean Sage) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Görög zsálya (Salvia fruticosa - Mediterranean Sage) Bailey virágeszencia 10ml.

A Föld minőség melegségét, vigaszát és bölcsességét jeleníti meg. Szilárdan földelt alapból segít katalizálni az éleslátást.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  2 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
A Görög zsálya a Föld túlsúlya és a Megalapozottság eszenciakeverékek összetevője.
Ez az eszencia a Föld elem minden erejét képviseli. Az Anyaföld energiáját és bölcsességét tükrözi. Segít abban, hogy szilárdan meggyökereződjünk az anyagi világban. Az ilyen leföldelés alapvető, ha felemelkedünk a tudatosságunkból az észlelés más szintjeihez. A Görög zsálya mély gyökere ugyanazt az állhatatos és megbízható minőségét nyújtja számunkra. Segít a növekedésben, ha valahol úgy tűnik, hogy táplálásra van szükség. Igen szorosan kapcsolódik a földhöz és annak bölcsességéhez. A Zsálya mindig a bölcsességet jelképez, de ez az eszencia olyan zsályafajból készült, amelyek vad hegyi területeken nőnek, így további minőségekkel bírnak. Ez az eszencia olyan melegséget és kellemes érzetet nyújt, mint a nyugodt bölcsesség. A bölcsesség az éleslátás és a tapasztalat közötti kölcsönhatásból emelkedik ki. Az élmény alapvető: e nélkül az éleslátás csupán olyan információ, amely lehet, hogy kifogástalan, lehet, hogy nem. Az igaz bölcsesség olyan, amelyet igazol az élet viszontagsága. Mélyen bennünk megvan a bölcsességcsírája, amely felébreszthető. A Zsálya katalizálni és gyorsítani tudja ezt a folyamatot, felébresztheti a mély belső erőket, így mozdulatlanok és békések maradhatunk, még komoly megpróbáltatások közepette is. A Zsálya eszencia visszatükrözi a nyugalom minőségét is. A Föld elem igen nyugodt, mintegy a többi elem szilárd alapjaként működik. A Zsálya segíti ezt a nyugalmat életünkben megvalósítani, így biztonságosan utazhatunk a valóság más birodalmaiban. Úgy működik, mint egy stabil, de mégis csillámló kapu a tudatosság különböző szintjei között.

Összetevők: víz, alkohol (50% V/V), virágkivonat.

Adagolás: 2 csepp, vízben hígítva.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-073
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények