Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Mezei csorbóka (Sonchus arvensis – Milk Thistle) Bailey virágeszencia 10ml.
Mezei csorbóka (Sonchus arvensis – Milk Thistle) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Mezei csorbóka (Sonchus arvensis – Milk Thistle) Bailey virágeszencia 10ml.

Ez az eszencia azok számára javallott, akik nem szeretik magukat. Gyakran ezt úgy kompenzálják, hogy másoknak próbálnak örömet szerezni.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  2 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
A Csorbóka a Föld-elem hiánya és a Bizonytalanság eszenciakeverékek összetevője.
Ez az eszencia a mellkas területéhez tartozik – keleti terminológia szerint a Szív csakrához.
Sok ember számára ez sebezhető terület, mert itt tapasztalják meg a félelmet és a szeretetet. A szeretet és félelem ellentétek: a félelem elnyomhatja a szeretetet, míg a szeretet meghaladhatja a félelmet. A testnek ezen a részén lévő nehézségek gyakran a blokkolt szeretetnek és más embereknek köszönhetők. Tipikusan fizikai tünet a „összeomlott” kinézet, ahol a vállak előre és lefelé "esnek", így a légzés korlátozott a szűk mellkasban. Ezekben az esetekben igen hatékony lehet olyan gyakorlatokkat végezni, amelyek a váll helyzetét igazítják, és így a mellkas kitágul előre, kifele és felfelé. A „levert” póz meglehetősen biztos jele azoknak az embereknek, akiknek szegényes véleményük van magukról – az önszeretet és az önbizalom igen alacsony szinten van. E minták gyakran még a korai gyerekkorban alapozódtak meg, amikor a szoros anyai szeretet hiányát érezték. A Csorbóka felbátorítja az embert, hogy kinyíljon a szeretet felé és elengedje a korlátozó félelmeket. Ilyenkor átmenetileg a félelmek vagy a fokozott sebezhetőség érzésének erősödését tapasztalhatjuk. Ez a pozitív változás jele. Megnyugvásra és szeretetre van szükség mindaddig, amíg elegendő bátorságot merítünk, hogy szembenézzünk a világgal. Akkor elkezdjük megérteni, hogy a világ a valóságban szeretettel teli környezet. A Csorbóka igazán hatékony és erőteljes eszencia, amely segíti az embert, hogy több fényt és szeretetet vihessen az életébe. Az Füles kosbor eszenciája segíti ezt a folyamatot, ha egy időben szedjük a Csorbókával.

Összetevők: víz, alkohol (50% V/V), virágkivonat.

Adagolás: 2 csepp, vízben hígítva.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-076
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények