Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Havasi sisakvirág (Aconitum napellus - Monk’s Hood) Bailey virágeszencia 10ml.
Havasi sisakvirág (Aconitum napellus - Monk’s Hood) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Havasi sisakvirág (Aconitum napellus - Monk’s Hood) Bailey virágeszencia 10ml.

A régóta fennálló nehézségekre, amelyeknek gyökerei a távoli múltba nyúlnak vissza – gyakran egészen a gyermekkorig. Segít naprakészséget nyújtani az emberek számára.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  2 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
A Sisakvirág az Energia Felszabadító eszenciakeverék egyik összetevője.
Az ilyen krónikus nehézségek megmutatják, hogy problémáinkat magunkkal visszük ahelyett, hogy megoldanánk azokat abban az időben, amikor felbukkantak. Gyakran a Sisakvirág-emberek nézetei nem fejlődnek, hanem megrekednek régi magatartásuknál és hitüknél. Gyerekkorukra jellemző lehet, hogy keményen beléjük nevelték a vallási, politikai és nemzeti eszméket és dogmákat. Mintegy ennek eredményeként, gyakran dogmatikusak a vallási területeken. Meg kell érteniük, hogy hogyan nevelték őket azokban a korai években. A Siskavirág-eszencia gyengéden segíti őket abban, hogy a múlt dolgait úgy lássák, ahogyan azok valójában voltak – minden régi jellegétől és érzelmétől lecsupaszítva a jelen bölcsessége által, és egyben könyörületes megértéssel. Így már kevésbé feketén és fehéren látjuk a szülőket és más uralkodó hatásokat, s megszabadulunk a múlttól.

Összetevők: víz, alkohol (50% V/V), virágkivonat.

Adagolás: 2 csepp, vízben hígítva.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-077
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények