Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Tölgyfa (Quercus robur – Oak) Bailey virágeszencia 10ml.
Tölgyfa (Quercus robur – Oak) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Tölgyfa (Quercus robur – Oak) Bailey virágeszencia 10ml.

Belső erősségünket és bölcsességünk nyugalmát tükrözi. Segít az ellazulásban és abban, hogy saját erőnkre találhassunk.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  1 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
A Zavarodottság, a Fa-elem hiánya és az Egységesítés eszenciakeverékek egyik összetevője.
Ha elveszettnek érezzük magunkat a világban, akkor könnyen olyannyira összezavarodhatunk, hogy nem merünk kiállni saját meggyőződésünk mellett. Ilyen körülmények között szükségünk van gyökereinkre, és lényeges a széleskörű látásmód azt illetően, hogy mi is történik. Ez a Fa minősége a kínai Ötelem tan szerint. Így nem meglepő, hogy a Tölgy virága megfelelő ezen állapot kezelésére. A Tölgyfa segít, hogy otthon érezhessük magunkat a világban, miközben nyugodtan szemléljük azt, hogy mi is történik körülöttünk. Támogatja belső nyugalmunk kifejlődését, így akárcsak a Tölgyfa, nem téríthetnek el bennünket egykönnyen a szemben álló erők. Erőssé és rugalmassá válunk általa. Ezzel a szilárd nézőponttal már nyugodt derűvel tekinthetünk a világra, s talán elképedve vesszük észre, hogy néhányan mennyire komolyan veszik magukat. Arra tanít bennünket, hogy ne reagáljunk ellenségesen a világra, hanem szabadon cselekedjünk a bennünket körülvevő körülményeknek megfelelően. Akkor többé már nem leszünk bebörtönözve azokba a régi válaszmintáinkba, amelyek olyan gyakran gyengítenek meg bennünket.

További információ a Tölgyfáról:
A kocsányos tölgy (Quercus robur) egy széles levelű, lombhullató fa. A Bach-virágeszenciák Tölgyfája forralásos módszerrel készül. A Bailey-virágeszenciák Tölgyfa-eszenciája a kora májusban virágzó barkákból készül oly módon, hogy a barkát egy rövid időre alkoholba áztatjuk, majd azt követően leszűrjük, így kapjuk az anyaeszenciát (mother tincture).

Összetevők: víz, alkohol (50% V/V), virágkivonat.

Adagolás: 2 csepp, vízben hígítva.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-081
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények