Termék részletek


Megszállottság (Obsession) Bailey virágeszencia 10ml.

Megszállottság (Obsession) Bailey virágeszencia 10ml.

Amikor egy gondolat kering a fejünkben körbe és körbe, s nem tudunk megszabadulni tőle. A gondolati mókuskerék-érzésre, amikor minden egyes gondolatnak már könyörtelenül ott van a következő a sarkában. Úgy tűnik, hogy a ezek gondolatok táplálják a maguk hajtóerejét.
Ár/ml.:
349 Ft/ml.
4 225 Ft
db Kosárba
 • Összetevők:
  Nebáncsvirág (Impatiens glandulifera): Segít lecsökkenteni azt a mentális energiaszintet, amely a körbejáró gondolatokat hajtja. Segít lenyugtatni az elmét, és így csökkenti a lehetőségét, hogy a gondolatok körbekörbe járjanak ugyanabban a megszállott mintában.

  Aggófű (Senecio jacobaea): Ez a kulcseszencia a gondolatok láncolatának megszakítása esetén. Képessé tesz bennünket arra, hogy meglássuk az effajta gondolatok jelentéktelenségét, s ezáltal képessé tesz bennünket arra, hogy megtörjük a gondolati tartalmak önfenntartásának problémáját.

  Fehér árvacsalán (Lamium album): Megszálottnak lenni és valaminek a rabjává válni: eléggé hasonlatosak egymáshoz. Ha rabjává válunk valaminek, az azt jelenti, hogy a test-szellem rendszer az ösztönzés egy egyedi formájának vált a függőjévé. Távolítsuk el ezt az ösztönzést, és helyére erős, vagy akár durva megvonási tünetek lépnek majd. Számos drog az erős függőséget okozó hatásáról ismert. A Fehér árvacsalán segít megszakítani a gondolati mintáknak ezt a függőséget okozó jellegét, amelyek éppen úgy bezárhatnak bennünket, ahogyan azt a drogok teszik.
 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  9 db
  Cikkszám
  EC-BF-082
  Státusz
  raktáron    
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés