Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Megszállottság (Obsession) Bailey virágeszencia 10ml.
Megszállottság (Obsession) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Megszállottság (Obsession) Bailey virágeszencia 10ml.

Amikor egy gondolat kering a fejünkben körbe és körbe, s nem tudunk megszabadulni tőle. A gondolati mókuskerék-érzésre, amikor minden egyes gondolatnak már könyörtelenül ott van a következő a sarkában. Úgy tűnik, hogy a ezek gondolatok táplálják a maguk hajtóerejét.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  7 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
Összetevők:
Nebáncsvirág (Impatiens glandulifera): Segít lecsökkenteni azt a mentális energiaszintet, amely a körbejáró gondolatokat hajtja. Segít lenyugtatni az elmét, és így csökkenti a lehetőségét, hogy a gondolatok körbekörbe járjanak ugyanabban a megszállott mintában.

Aggófű (Senecio jacobaea): Ez a kulcseszencia a gondolatok láncolatának megszakítása esetén. Képessé tesz bennünket arra, hogy meglássuk az effajta gondolatok jelentéktelenségét, s ezáltal képessé tesz bennünket arra, hogy megtörjük a gondolati tartalmak önfenntartásának problémáját.

Fehér árvacsalán (Lamium album): Megszálottnak lenni és valaminek a rabjává válni: eléggé hasonlatosak egymáshoz. Ha rabjává válunk valaminek, az azt jelenti, hogy a test-szellem rendszer az ösztönzés egy egyedi formájának vált a függőjévé. Távolítsuk el ezt az ösztönzést, és helyére erős, vagy akár durva megvonási tünetek lépnek majd. Számos drog az erős függőséget okozó hatásáról ismert. A Fehér árvacsalán segít megszakítani a gondolati mintáknak ezt a függőséget okozó jellegét, amelyek éppen úgy bezárhatnak bennünket, ahogyan azt a drogok teszik.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-082
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények