Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Fenyőtoboz (Pinus silvestris – Pine Cones) Bailey virágeszencia 10ml.
Fenyőtoboz (Pinus silvestris – Pine Cones) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Fenyőtoboz (Pinus silvestris – Pine Cones) Bailey virágeszencia 10ml.

Azok számára ajánlott, akik mások tekintélyelvű uralmának a csapdájába estek, és képtelennek érzik magukat arra, hogy kiszabaduljanak abból.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  2 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
Az Önbecsülés eszenciakeverék egyik összetevője.
Az alkalmatlanság érzésének a gyökere, valamint a mások általi elfogadás igénye általában a gyermekkorra vezethető vissza. Lehet egy olyasfajta önbizalomhiány, hogy szinte teljességgel lehetetlennek érezzük magunkat arra, hogy képesek legyünk kifejezni saját személyes tekintélyünket. Serdülőkorra az elnyomott erők akkorára nőhetnek, hogy a normális áttérés a szülői tekintélyről az önbecsülésre nem történik meg. Talán akadt egy domináns szülő, aki túlságosan védelmezte a gyermeket abban, hogy a saját döntéseit meghozhassa és ezáltal a saját hibáiból tanulhasson. Ha ez az uralkodó tekintélyelvű erő a vallás irányából érkezik, akkor a gonosztól, vagy az ördögtől való félelemből adódhat, vagy attól, hogy elvesztik a lelküket, kivéve akkor, ha pontosan azt teszik, amit mondanak nekik. Azok számára, akik felett erősen uralkodtak, a világ valamiféle ijesztő helynek tűnhet, ahol másokhoz kell fordulni a segítségért és a megnyugvásért. A Fenyőtoboz-eszencia segít megszabadulnunk attól az aggodalomtól, hogy tetszeni másoknak. Ez automatikusan ahhoz a megértéshez vezet bennünket, hogy ez a „hatalom” egyszerűen emberi – olyan embereké, akik valójában épp olyan keveset tudhatnak a dolgok igazáról, ahogyan mi is! A mások véleménye akkor igaz megvilágításában látszik. A Fenyőtoboz segít felnyitni a szemünket, hogy felismerjük: ha kitörünk mások tekintélyelvű irányítása alól, akkor elveszítjük láncainkat.

Összetevők: víz, alkohol (50% V/V), virágkivonat.

Adagolás: 2 csepp, vízben hígítva.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-085
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények