Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Védelem és tisztítás (Protection & Clearing) Bailey virágeszencia 10ml.
Védelem és tisztítás (Protection & Clearing) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Védelem és tisztítás (Protection & Clearing) Bailey virágeszencia 10ml.

Segít megvédeni a negatív hatásoktól, s közben felemeli az ember lelkét.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  5 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
Adódnak olyan idők életünkben, amikor úgy érezzük, mintha minden ellenünk dolgozna. A Védelem és tisztulás eszenciakeverék segít, hogy a különböző szinteken eloszlathassuk a negatív hatásokat és a szabadág érzését nyújtja.
Összetevők:
Akác (Robinia pseudoacacia L.): A kulcseszencia, amely megvéd bennünket a külső negatív hatásoktól – beleértve a „pszichés támadást” is. Ugyanakkor ez a gyönyörű virág a gyógyító energiákat sugározza azok felé, akik máskülönben tőlünk vennék el az energiát, akár tudatosan, akár nem.

Mezei tikszem (Anagallis arvensis): Megszabadít bennünket mások negatív hatásaitól, gyakran a hozzánk közelállókétól. Segít megtalálnunk a belső erősségünk, hogy elengedjük az egészségtelen kapcsolatokat, s közben meggátolja, hogy mások észrevegyék azokat a felszabadító változásokat, amelyek bennünk végbemennek.

Csillagos májmoha (Marchantia polymorpha L.): Segít, hogy boldogan éljünk környezetünkben. Ha megbékéltünk környezetünkkel, akkor természetesen boldogabbnak, lelkesebbnek és beteljesedettnek érezzük magunkat.

Japáncseresznye (Prunus taihaku): Időről időre mindannyian találunk olyan régi válaszmintákat a múltból, amelyek életünket érintik. A Japáncseresznye segít leépíteni és eloszlatni a régi, testünk sejtjeibe bezárt energiamintákat, hogy életünket szabadon és sokkal teljesebben éljük meg.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-087
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények