Termék részletek


Védelem és tisztítás (Protection & Clearing) Bailey virágeszencia 10ml.

Védelem és tisztítás (Protection & Clearing) Bailey virágeszencia 10ml.

Segít megvédeni a negatív hatásoktól, s közben felemeli az ember lelkét.
Ár/ml.:
349 Ft/ml.
4 225 Ft
db Kosárba
 • Adódnak olyan idők életünkben, amikor úgy érezzük, mintha minden ellenünk dolgozna. A Védelem és tisztulás eszenciakeverék segít, hogy a különböző szinteken eloszlathassuk a negatív hatásokat és a szabadág érzését nyújtja.
  Összetevők:
  Akác (Robinia pseudoacacia L.): A kulcseszencia, amely megvéd bennünket a külső negatív hatásoktól – beleértve a „pszichés támadást” is. Ugyanakkor ez a gyönyörű virág a gyógyító energiákat sugározza azok felé, akik máskülönben tőlünk vennék el az energiát, akár tudatosan, akár nem.

  Mezei tikszem (Anagallis arvensis): Megszabadít bennünket mások negatív hatásaitól, gyakran a hozzánk közelállókétól. Segít megtalálnunk a belső erősségünk, hogy elengedjük az egészségtelen kapcsolatokat, s közben meggátolja, hogy mások észrevegyék azokat a felszabadító változásokat, amelyek bennünk végbemennek.

  Csillagos májmoha (Marchantia polymorpha L.): Segít, hogy boldogan éljünk környezetünkben. Ha megbékéltünk környezetünkkel, akkor természetesen boldogabbnak, lelkesebbnek és beteljesedettnek érezzük magunkat.

  Japáncseresznye (Prunus taihaku): Időről időre mindannyian találunk olyan régi válaszmintákat a múltból, amelyek életünket érintik. A Japáncseresznye segít leépíteni és eloszlatni a régi, testünk sejtjeibe bezárt energiamintákat, hogy életünket szabadon és sokkal teljesebben éljük meg.
 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  5 db
  Cikkszám
  EC-BF-087
  Státusz
  raktáron    
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés