Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Hawaii rózsa (Frangipani plumeria rubra – Red Frangipani) Bailey virágeszencia 10ml.
Hawaii rózsa (Frangipani plumeria rubra – Red Frangipani) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Hawaii rózsa (Frangipani plumeria rubra – Red Frangipani) Bailey virágeszencia 10ml.

A felébredés eszenciája. Újraegyesít bennünket a spirituális dimenzión túl fekvő igaz forrásunkkal. Örömet, az észlelés új szintjeit és önbizalmat hoz.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  2 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
A Sejtszintű emlékezet keverék egyik összetevője.
Hinni Istenben, Allahban, a Nagy Lélekben, Buddhában, a Természetben (bárhogy is hívjuk), az egy dolog. Éppenséggel meg is tapasztalni az ilyen kapcsolódást, teljesen eltérő dolog lehet. Az ego tudja, hogy az ilyen tapasztalás esetén elkerülhetetlenül elkezd feloldódni és eltűnni. Ez mély félelmeket teremt. Olyan, mint az a félelem, amit az esőcsepp érezhet, amikor a folyóba hullik, ahol tudja, egybeolvad és eltűnik a nagyobb egységben. Szívünk mélyén tudjuk, hogy az élet több mint a fizikai létezés. A Hawaii rózsa segít kitágítani létezésünk terét. Elkerülhetetlenül örömet és félelmet gerjeszt, ahogy a kötelékek, amelyek megkötöttek, elkezdenek elhagyni bennünket. A Hawaii rózsa csökkenti az ilyen kinyilatkoztatás félelmét, s segít felismerni azt, hogy az ego vakít el bennünket. Akkor majd elkezdjük megérteni igaz természetünket. Ez az eszencia az élet fényessége és a látomás tisztasága. Örömet és nyugalmat nyújt, igaz önbizalmat és az észlelés új szintjeit. Ha elszigeteltnek érezzük magunkat a forrásunktól, az elkerülhetetlenül szorongást okoz, még ha nehézségeink gyökerét nem is ismerjük fel felismerni. Ezért keresi számos ember a boldogságot az örökké növekvő birtoklásban vagy hatalomban. A Hawaii rózsa segít bennünket perspektívánk igazi értelmének feltárásával. Olyan, mint egy könnyed érintés – fontos balzsam a gondok idején. Ez az igazi felébredés eszenciája.

Összetevők: víz, alkohol (50% V/V), virágkivonat.

Adagolás: 2 csepp, vízben hígítva.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-090
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények