Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Bunkós hagyma ( Allium sphaerocephalon L. - Round-Headed Leek) Bailey virágeszencia 10ml.
Bunkós hagyma ( Allium sphaerocephalon L. - Round-Headed Leek) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Bunkós hagyma ( Allium sphaerocephalon L. - Round-Headed Leek) Bailey virágeszencia 10ml.

A gyermekkorból eredő ismeretlen nehézségekre, különösen olyan esetekben, amikor más eszenciák nem bizonyultak elég hatásosnak.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  1 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
A Gyermekkor keverék egyik összetevője.
A hagymafélék családjának eme apró tagja Cipruson terem. A belőle készülő eszencia azok számára hatásos, akik gyermekkorukhoz kapcsolódó nehézségekkel bírnak, anélkül, hogy képesek lennének lezárni a problémát. A gyermekkor gyakran forrása olyan nehézségeknek, amelyek később bukkannak fel az élet során. Számos dolgot temethetünk el tudatalattinkba, amelyek csak később hozzák meg negatív gyümölcseiket. Az eszencia segít abban, hogy képesek legyünk megérteni az ilyen problémákat, de egy érett felnőtt éleslátásával, nem pedig a meghátráló, és azoktól mentesülni vágyó gyermek szemével. Számos ismert módja van annak, hogy túljussunk a gyermekkori traumákon, mégis nehezen bánunk el azokkal a problémákkal, amelyeket a tudatalattiba száműztünk. Ilyen esetekben jut szerephez ez az eszencia. Segít semlegesíteni az erőket, amelyek fenntartják (általában a félelemből) a régi mintákat az elme tudatalatti területén. A Bunkós hagyma segít a régi elfojtott energiákat felhozni a felszínre. Képessé tesz annak felismerésére, hogy bármi is történt azzal a gyermekkel, az nem történt meg a felnőttel – tovább kell lépnünk, hiszen a gyermekkori helyzet már nem létezik többé. Ezzel az éleslátással a régi elfojtott energiák elpárolognak, már nincs, ami fenntartsa őket. A könyörületes megértés eszenciája, csakúgy, mint a Vadrózsa, s különösen hatékony lehet, ha egy időben adjuk őket.

Összetevők: víz, alkohol (50% V/V), virágkivonat.

Adagolás: 2 csepp, vízben hígítva.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-094
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények