Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Indiai lótusz (Nelumbo nucifera – Sacred Lotus) Bailey virágeszencia 10ml.
Indiai lótusz (Nelumbo nucifera – Sacred Lotus) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Indiai lótusz (Nelumbo nucifera – Sacred Lotus) Bailey virágeszencia 10ml.

Erőteljes eszencia a Világegyetem és az isteni szeretet iránti megnyílás támogatására. Az eszenciánál a teljesen fejlett maggubók valamint a virágzó lótusz képe lett felhasználva. A víz a napon energetizálódott, a tál alján a lótusz fényképével. A gubót vodkában áztatták a napon, majd ezt a kettőt összevegyítették.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  2 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
Az Indiai Lótusz a Tűz-elem hiánya eszenciakeverék egyik összetevője.
Ez a gyönyörű virág a személyes növekedés kivirágzását Támogatja. Számos ember kutatja az isteni tudást, azt az erőt, ami a Világegyetemen túl terül el. Hogy megérthessük, olyan nevekkel illethetjük, mint Isten, Allah, Nirvána, Nagy Lélek, és így tovább. Az efféle nevekkel az a gond, hogy az emberek olyan néven próbálják meg értelmezni majd, amelyen megértik. Az Indiai Lótuszt (angol nevén a Sacred Lotus-t) találóan nevezték el. Segít megnyitni szívünket a végső valóságnak, bármily néven is nevezzük azt. Erőteljes eszencia, mégsem fog vetélkedni az egóval. Lehetővé teszi számunkra, hogy biztonságos ütemben haladjunk. Ha túl gyorsan próbálunk megnyílni a tudatosság magasabb szintjei felé, könnyen lehangolttá és zavarttá válhatunk. Van egy keleti mondás: „Ne nyugtalankodj, és a nyugalom gyarapítja a napod”. Emlékezzünk erre és ne legyünk türelmetlenek spirituális fejlődésünkben. Minden virágnak megvan az ideje saját növekedéshez, és a mi virágzásunk a fizikai, földi létezésben gyökerezik. Ahogy a lótusznak, először is szilárdan meg kell gyökereződnünk a fizikai szinten, mielőtt még elkezdhetnénk biztonságosan növekedni a fény felé. Mint minden virágeszencia esetében, az eszencia azt tudja nyújtani, amire éppen szükségünk van. Nem erőltethetjük haladásunkat. Ez az eszencia személyes növekedésünk kivirágzását erősíti. Megnyit bennünket a végtelen szeretet felé, és ugyanakkor segít újrasugároznunk a szeretetet a körülöttünk lévő világ felé.

Összetevők: víz, alkohol (50% V/V), virágkivonat.

Adagolás: 2 csepp, vízben hígítva.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-095
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények