Termék részletek


Szomorúság és magány (Sadness & Loneliness) Bailey virágeszencia 10ml.

Szomorúság és magány (Sadness & Loneliness) Bailey virágeszencia 10ml.

Azokra az időkre, amikor vigasztalásra, szeretetre és megnyugtatásra van szükségünk. Az új kezdetekre bátorít bennünket.
Ár/ml.:
349 Ft/ml.
4 225 Ft
db Kosárba
 • A szomorúság és a magányosság pusztító hatással bír életünkben. Egészen elcsüggedtnek és reményt vesztettnek érezhetjük magunkat. Új szemléletre, új és átalakuló világlátásra van ilyenkor szükségünk.

  Összetevők:
  Békaszittyó (Juncus conglomeratus): A szomorúságra, azok számára, akik úgy érzik, az élet elhalad mellettük. Elidőznek azon, mi lehetett volna, és úgy érezhetik, hogy az életük most céltalan. A Békaszittyó az új kezdetekről és a megújult energiáról szól. Segít, hogy múltunkra könyörülettel tekintsünk, ahelyett, hogy azt a régi filmet nézzük, amelyben egyszer már részt vettünk. Ez a leválás, amely megszabadít a múlt befolyásától.

  Vadrózsa (Rosa canina): Ahogyan a Bánat keverékben is, magába foglalja a szerető, támogató tulajdonságokat. Ez az, amire nagyon is szükségünk van az életünknek ilyen időszakában. Ha szomorúak és magányosak vagyunk, úgy szigetelődünk el a világtól, hogy észre sem vesszük. A Vadrózsa segít, hogy újra nyitottá váljunk a bennünket körülvevő világ szeretetére.

  Búbos lonc (Lonicera periclymenum): Az esti levegő sövényillatából. Ez az eszencia segít, hogy "illatunkat" szétárasztva magunkhoz vonzhassunk másokat. A szomorúság és a magány hajlamos elszigetelni bennünket a többiektől. A Lonc segít visszafordítani ezt folyamatot, megváltoztatva az élethez való hozzáállásunkat, így mások is magukhoz vonzhatnak bennünket, hogy újra az emberiség értékes részének érezhessük magunkat.
 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  6 db
  Cikkszám
  EC-BF-096
  Státusz
  raktáron    
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés