Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Szomorúság és magány (Sadness & Loneliness) Bailey virágeszencia 10ml.
Szomorúság és magány (Sadness & Loneliness) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Szomorúság és magány (Sadness & Loneliness) Bailey virágeszencia 10ml.

Azokra az időkre, amikor vigasztalásra, szeretetre és megnyugtatásra van szükségünk. Az új kezdetekre bátorít bennünket.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  10 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
A szomorúság és a magányosság pusztító hatással bír életünkben. Egészen elcsüggedtnek és reményt vesztettnek érezhetjük magunkat. Új szemléletre, új és átalakuló világlátásra van ilyenkor szükségünk.

Összetevők:
Békaszittyó (Juncus conglomeratus): A szomorúságra, azok számára, akik úgy érzik, az élet elhalad mellettük. Elidőznek azon, mi lehetett volna, és úgy érezhetik, hogy az életük most céltalan. A Békaszittyó az új kezdetekről és a megújult energiáról szól. Segít, hogy múltunkra könyörülettel tekintsünk, ahelyett, hogy azt a régi filmet nézzük, amelyben egyszer már részt vettünk. Ez a leválás, amely megszabadít a múlt befolyásától.

Vadrózsa (Rosa canina): Ahogyan a Bánat keverékben is, magába foglalja a szerető, támogató tulajdonságokat. Ez az, amire nagyon is szükségünk van az életünknek ilyen időszakában. Ha szomorúak és magányosak vagyunk, úgy szigetelődünk el a világtól, hogy észre sem vesszük. A Vadrózsa segít, hogy újra nyitottá váljunk a bennünket körülvevő világ szeretetére.

Búbos lonc (Lonicera periclymenum): Az esti levegő sövényillatából. Ez az eszencia segít, hogy "illatunkat" szétárasztva magunkhoz vonzhassunk másokat. A szomorúság és a magány hajlamos elszigetelni bennünket a többiektől. A Lonc segít visszafordítani ezt folyamatot, megváltoztatva az élethez való hozzáállásunkat, így mások is magukhoz vonzhatnak bennünket, hogy újra az emberiség értékes részének érezhessük magunkat.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-096
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények